duminică, 24 martie 2019

Salubriserv umflă gras buzunarele găștii de partid și etnie


Salubriserv umflă gras buzunarele găștii de partid și etnie
Pentru că scandal e încă de la contractul  ex-pușcăriașului Țerbea, cu ex-pușcăriașul Lăurean la DNA și cu dorințe de adunat gunoaie de la coleguțul de PDL, Silviu Prigoană, ce surpriză că prețul pe care îl plătește populimea în orașul etnic și de interes mega-etnic românesc e enorm!
 Cât despre logica acestui sevraj continuu în care Primăria ține Salubriserv, companie aflată în insolvență, vă spun atât: în Baia Mare (oraș de dimensiuni asemănătoare cu Târgu Mureș), societatea de salubrizare este plătită cu 9,5 milioane de lei pe an pentru salubrizarea stradală. În Târgu Mureș, municipalitatea achită (după declarațiile oficiale ale viceprimarului Makkai) 24 de milioane de lei pe an.
msnews.ro zicere:
Iar DNA Târgu-Mureș a trimis informațiile cu percheziții și mita Coral la DNA-ul din Cluj-Napoca, iar Coral a umflat bani prin pomeni în ședințe conduse de Maior, două bucăți. Ghiciți ce spune legea că sunt taxele de habitat, unde se încasează și în ce cont special, ca să afle și DNA Târgu-Mureș și slugoii etnici care au aprobat, au votat sau au salutat rahatul etnic la supra-prețuri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.