vineri, 22 martie 2019

Cine are nevoie de polițiști mânjiți din bugetul local și de trotuare curate?! Etnicitate de Târgu-Mureș!


Cine are nevoie de polițiști mânjiți din bugetul local și de trotuare curate?! Etnicitate de Târgu-Mureș!
Doar la Târgu-Mureș, mânjești uniforma și ai liniște, banii sunt de la fraierii care adună la bugetul folosit de inculpați. Cum să le ceri să muncească ăstora, dacă au program de borțoase de la stăpânire?!
P.S. Unde sunt escrocii în uniformă care vroiau să muncescă și noaptea, ca să ridice/fure mașinile târgumureșenilor?!
P.S. 2 Prostălăii au pus taxă la câțiva metri distanță, dar vita auto preferă să nu plătească și polițiile mânjite de inculpații români nu mai au interes să strângă amenzi!  Rahat propriu târgumureșean! Să ghicim, punem serviciul de parcări pe vreun idiot român din camarila inculpaților și polițiile mânjite cu bani de combustibil, de reparații, de tabere, de excursii, de sindicat, cu mâncat gratis la parastasele vesele ale primăriei și pentru sport etnic și cu duhoarea care place DNA (asociații neînregistrate la vreo federație) vor zburda ca să facă planul și voia șefului care le dă cadourile din banii publici?!
P.S.3 Ăștia sunt trimiși de tot felul de inculpați, condamnați, suspendați și alți neterminați față de care statul a luat măsuri să se protejeze, ca să amendeze jurnaliști și șefi de partide, dar întrebarea este: polițistul care nu e capabil să citească o lege de circulație, electorală sau orice  e capabil să înțeleagă un text jurnalistic, o figură de stil? Probabil că nu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.