duminică, 24 martie 2019

Inculpații români din Primăria Târgu-Mureș mai fac praf banii publici, nu doar pe scrisori de manipulare și în limba română, pe măsura intelectului


Inculpații români din Primăria Târgu-Mureș mai fac praf banii publici, nu doar pe scrisori de manipulare și în limba română, pe măsura intelectului
Să nu vă facă să credeți că inculpații români au pe bune vreo idee de tren de viteză, în realitate e cum  să mai faci praf banii publici fără să se prindă populimea. Pentru că panoul ăla e pe firmă de român din camarilă, pentru că frecătorii de mentă de la biroul de presă trebuie să justifice o lună de muncă, pentru că vreun alt român întreținut trebui să scrie mizeriile electorale pe care le semnează borfașul și le bagă în cutiile poștale ale românilor, maghiarilor, sașilor și secuilor și așa mai departe!
Uite ce manipulări trăgeau tot românii ăștia și scursurile SRI, pe vremuri. Și panoul ăla se citește și martori, denunțători, neșantajabili, civici, pentru că ăștia nu votează retardatul, nu aplaudă hoții etnice, nu cedează la șantaje și la folosirea poliției ca armă a borfașilor români și așa mai departe, chiar dacă nu toți dăm cadouri cu duhoare de protecție din banii publici la poliție locală și poliție cu școală.
P.S. Inculpații români au autorizații sau se merge tot pe furt banii din buget pe interesele clovnilor români, ca la parcări ilegale și tăieri de copaci la platou, cu amenzile borfașilor plătite tot de voi, din bugetul local?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.