sâmbătă, 9 martie 2019

Noroc cu maghiarii, poliția târgumureșeană trebuie să lucreze!

Noroc cu maghiarii, poliția târgumureșeană trebuie să lucreze!
Primește cadouri din banii dumneavoastră, din bugetul local, din inițiativa inculpaților din primărie, lipesc autocolante în campania ălora, fac invitații la comanda ălora pentru ziariști, bloggeri, șefi de partide care nu pupincuresc, nu îndrăznesc să dea jos afișele electorale ale românilor protejați prin cadourile din banii publici și nu îndrăznesc să comenteze în fața demenților din primărie care pun în pericol pietonii și chiar îi omoară, prin închiderea semafoarelor. Într-un cuvânt... poliție. De Târgu-Mureș, ceea ce nu e vreo calitate, având în vedere că poliția locală și poliția cu școală sunt deja mânjite cu bani pentru excursii folclorice și după vin, tabere de pictură, sport sindicalist, cupe fotbalistice, combustibil, reparații mașini poliție, știți a ce pute asta, așteptăm să se pronunțe și DNA. Gașca asta e nevoită să lucreze duminică, măcar atunci, pentru că maghiarii/secuii pun de miting și marș. Ghinion, fotbaliști și amatori de pictură, ghinion lipitori de autocolante în campania cu damfuri și damf de la SRI, ghinion șef de la SRI plantat la poliția locală! Așteptăm chestii mai deștepte decât de la Bretfelean, în materia predată la serviciu/servicii!
Punctul zicere:

Duminică, 10 martie a.c., efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureş, vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine la adunarea publică ce poartă denumirea: “Marș și miting pentru autonomie și regionalizare și de protest împotriva actualului plan de reformă administrativă a României.
        Conform informațiilor furnizate de către organizator, duminică, 10 martie a.c., la Tîrgu-Mureş, în intervalul orar 16.00-19.30, va avea loc o manifestare de comemorare la Monumentul Secuilor Martiri, urmată de marș și miting.
        Pentru buna desfăşurare a adunării publice, atât pe traseele de afluire/defluire cât și la locul desfășurării acesteia, jandarmii mureșeni  vor coopera cu efective din cadrul celorlalte structuri teritoriale ale M.A.I.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.