miercuri, 6 martie 2019

Teoretic știe, face și plângere penală pentru potlogăriile Primăriei Târgu-Mureș din banii populimii?


Teoretic știe, face și plângere penală pentru potlogăriile Primăriei Târgu-Mureș din banii populimii?
Pentru că... sclavi și pentru că românism.
Ardealnews zicere:

Coruptia nu e doar cand furi, ci si cand folosesti bani publici pentru…

Un material video, publicat in urma cu putin timp de consilierul local Radu Balas, atrage atentia asupra a doua abuzuri comise de angajati din primaria Tirgu Mures. „Folosirea banilor publici pentru denigrarea partidelor politice, care nu sunt de acord cu liderii Primăriei Târgu Mureș, reprezintă încălcarea Statutului funcționarilor publici și abuz în serviciu. Acestea se sancționează conform legilor din România,” este textul care insoteste clipul video.

„Abuzul în serviciu sau corupția nu se produc numai atunci când furi milioane de lei, ci și când folosești banii din buget pentru denigrarea partidelor politice, care nu îți sunt pe plac. Primăria Tîrgu Mureș a publicat în presa locală, acum o săptămână (și a făcut-o deseori în ultimii 16 ani), articole mincinoase și calomnioase la adresa unor partide, folosind banii de la capitolul bugetar „Publicitate – Promovarea oraşului Târgu Mureş” (!).” mai scrie consilierul local pe facebook.

În caz că ați uitat istoricul manipulărilor cu jegoși, retardatul de la scrisori pe banii publici, sereistul ratat cu atacuri cu vandalii imaginari din alte partide, adică nu din partidul hoților PDL. Plus găinar care plângea că UDMR nu vrea mega-calculator, pomană româno-maghiară pe profesorași, universități și atârnători cu firme știute doar de inculpații români.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.