marți, 12 martie 2019

Escrocii care opresc semafoare în Târgu-Mureș și cauzează decesul unor oameni se laudă că iluminează trecerile de pietoni!

Escrocii care opresc semafoare în Târgu-Mureș și cauzează decesul unor oameni se laudă că iluminează trecerile de pietoni!
Pentru că poliția se mânjește cu cadourile din banii publici de la inculpații români e considerată de ăia un nimic ordinar. Iar poliția rutieră un nimic și mai mare. Până când urmașii morților și răniților vor da în judecată escrocii administratori ai drumurilor, vinovați  de decese și accidente, prin închiderea după ora 19 a semafoarelor!
P.S. Escrocii nu au probleme cu iluminarea gunoaielor numite reclamă la Târg de cariere, pentru jegurile din 2016, 2017 și 2018!

Echipele din cadrul Primăriei Târgu Mureş au luat, recent, măsuri vizând modernizarea iluminatului la trecerilor de pietoni de pe arterele principale ale municipiului. De asemenea, pe aceleaşi artere principale, precum şi în Piaţa Victoriei s-a dispus înlocuirea corpurilor de iluminat existente (care au sursă de iluminat cu sodiu de înaltă presiune) cu corpuri tip LED. Lucrările de iluminare la treceri pentru pietoni sunt în desfăşurare.


Iluminare la gunoi, refuz de a lăsa un semafor să funcționeze, de la primăria inculpaților români din Târgu-Mureș
După ce au mânjit cu bani publici poliții (pentru sindicat(!), pentru sport, pentru pictură, reparații mașini, excursii cu subordonatele, pentru combustibil), cu speranța de protecție inculpați români, gașca etnică din Primăria Târgu-Mureș refuză să lase semafoare să meargă noaptea, ca să facă economie și să le arate polițiile că după ce sunt mânjiți cu banii care put nu mai pot spune nimic! Asta în timp ce tâlharii care au pe suflet accidentele și moartea unui om iluminează gunoaie de spart banii publici pe interesele lor (jegul numit târg de cariere, peste 10.000 de euro făcuți praf anual) !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.