vineri, 8 martie 2019

Puiuțul Pașcan îl atacă pe taica Florea, mai mare râsul! Pariem că mizeriile electorale ale puiului Pașcan bácsi zboară?!


Puiuțul Pașcan îl atacă pe taica Florea, mai mare râsul! Pariem că mizeriile electorale ale puiului Pașcan bácsi zboară?!
Doar nu mai e angajat în primărie, nici măcar o nașă  cu prenume de insectă nu mai are acolo, liber la înjurat! Gagiul ăsta cu jurnalism la Cantemir nu a șoptit un cuvânt când Florea semna pentru Ținutul secuiesc capitală culturală europeană și se adresa fraților secui atunci când manipularea o cerea, atacând UDMR doar pentru că nu semna pentru gunoiul româno-maghiar mega-calculator pe profesori, pe firmele lor și pe locurile de muncă ale ălora, de la stat, plus atârnători din primărie și nu numai.

Deputatul Marius Pașcan de la PMP Mureș atacă în termeni duri Primăria Târgu-Mureș și adoptarea însemnelor Ținutului Secuiesc

„Primăria municipiului Târgu-Mureș ne-a inclus deja în așa-zisul ,,Ținut Secuiesc". Puteți bea apa de izvor a secuilor martiri, de sub însemnele separatiste, proaspăt instalate prin zelul edililor care, mai nou, fac echipă perfectă cu trădătorii udemeriști, subminatori ai României.
Nu știm dacă apa izvorului este potabilă sau dacă este dedicată exclusivist, după modelul apartheid, doar secuilor. Se pare că, prin grija administrației publice locale, vom avea parte în acest oraș de izvoare separate etnic, școli separate, trotuare și străzi separate, urmează cartiere și o graniță, după modelul zidului Berlinului, în mijlocul orașului, între români și maghiari sau secui.
Blestemaților, vindeți și trădați această țară pentru lăcomia intereselor voastre personale!” a postat Maris Pașcan pe pagina sa de Facebook. Știripebune

Târgu Mureş susţine Ţinutul Secuiesc pentru Capitala Culturală Europeană
Postat la: 10:38 pm, 18 Aprilie 2013 de Monica Vrânceanu
capitala culturala
Reprezentanții mai multor municipii și orașe din judeţele Covasna, Harghita şi Mureş au semnat documentația legată de candidatura Ținutului Secuiesc pentru Capitala Culturală Europeană 2021. Printre semnatari se numără, alături de primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, primarii din Târgu Mureș – Dorin Florea,  Miercurea Ciuc – Ráduly Robert, Odorheiu Secuiesc – Bunta Levente, Gheorgheni – Mezei János, Târgu Secuiesc – Bokor Tibor și Sovata – Péter Ferenc.
Documentația a fost semnată, de asemenea, de președinții Consiliilor Județene Covasna și Harghita, Tamás Sándor, respectiv Borboly Csaba.
Primarul Antal Árpád a declarat că semnarea documentației, intitulată sugestiv „Expunere de motive”, constituie un prim-pas spre concretizarea proiectului care va duce candidatura Ținutului Secuiesc în cursa finală pentru titulatura de Capitală Culturală a Europei. În context, Antal a ținut să salute decizia autorităților locale din Târgu Mureș de a se alătura în acest proiect, spunând că aceasta nu va aduce decât beneficii pentru târgmureșeni.
„Consider că vorbim despre o pagină nouă în colaborarea autorităților locale din Secuime, fiind un pas important spre ceea ce ne dorim cu toții: punți între comunitățile de aici – cea maghiară, românească, romă. E o oportunitate de a pune noi baze în relațiile interetnice din Ținutul Secuiesc, după ce sute de ani oamenii de aici au apărat granițele Europei de Est. În cadrul acestui proiect vom pune accent atât pe tradițiile culturale, așa cum este normal, cât și pe rolul pe care Ținutul Secuiesc îl are în Europa acestui secol”, a declarat Antal Árpád. http://stiri.covasnamedia.ro/2013/04/18/targu-mures-sustine-tinutul-secuiesc-pentru-capitala-culturala-europeana/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.