duminică, 17 martie 2019

Aproape 15.000 de lei din banii publici, pomana inculpaților din Primăria Târgu-Mureș pe o revistă de arte și meserii pe firma unuia care vinde pe internet telefoane mobile!


Aproape 15.000 de lei din banii publici, pomana inculpaților din Primăria Târgu-Mureș pe o revistă de arte și meserii, pe firma unuia care vinde pe internet telefoane mobile!
Într-o lună au fost făcuți praf aproape 15.000 de lei din banii publici, pe zisă revistă de arte și meserii, pe banii populimii târgumureșene. Scoasă pe o firmă de care nu aude nimeni, WEST-K MOBILES SRL. Târgul ăsta care a născut revistuța e vacă de muls și pentru gagici cu pachețele primăriei sau coafeze și inculpații din primărie vă fac praf minimum 50.000 de lei doar pe aiureala de târg de arte și meserii. Prilej și de expus gunoi publicitar, iluminat 2-3 ani pe banii fraierilor de târgumureșeni!
P.S. Nu e vorba de sumă, cupa poliției locale din banii publici, de la inculpat la sereistul ratat de MM a fost în 2018 de 20.000 de lei. Și nimeni nu i-a băgat în pușcărie, cum nu i-a băgat pe posibila hoție: bani publici pentru așa-zisul sport a 10 sindicaliști bugetari, AS sindicală a poliției și primăriei, respectiv As sindicală a poliției locale (90.000 de lei cu speranța de protecție poliție locală). DNA Târgu-Mureș, greu cu dosarele vechi ale inculpaților?!
P.S. Ăia cu firma care primește 15.000 de lei bani publici de la inculpații români din Primăria Târgu-Mureș au ceva site cu vânzări telefoane și tabelete noi și folosite. Ce calificare au ăștia să scrie... reviste? O mică concesie pentru îmblânzit UDMR sau în contul votului UDMR pentru vreo porcărie românească?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.