marți, 19 martie 2019

Pactul etnic și religios pute și mai bine la Târgu-Mureș, afacerea Siletina și...frații!


Pactul etnic și religios pute și mai bine la Târgu-Mureș, afacerea Siletina și...frații!
Ca unul care a scris de cartelul taxi Siletina, de banii furați de la Transportul local pentru ca escrocul de la Siletina să plătească jumătatea din amendă, cum a constatat curtea de conturi, de toate golăniile comise de retardați și de uneltele lor la fel de incapabile nu pot decât să salut ancheta msnews.ro! Pentru prostălăi, un pont, nu a existat transport subvenționat 100 la sută decât  atunci când a vrut secta/bisericuța! Ca să înțeleagă magnitudinea pomenii de șef de primărie și de partid pentru academicianul vieții și al PFA-ului de râs.
Totuși, din anchetă lipsesc escrocheriile cu cartelul 1,5 lei, plata a jumătate din bani ilegal, din banii furați Transportului local,  așa-zisele Transporturi terestre ocazionale ale primăriei, decontările pe pensionari, elevi, studenți, profesori, credincioși, în țară sau străinătate, transportul gratuit pentru galeria furtul FCM, decontările cu cărat acasă pensionari, sportivi și alte rahaturi care nu pot fi verificate. Bani pentru gagii din etnie și religie, nimic șocant, cunoaștem obiceiurile!
P.S. Nu mai spun nimic de miting pentru centură, cu vreun retardat cu taxi și cu steag PDL.
P.S. 2 Nu le ajung banii primiți religios pentru 40.000 de târgumureșeni, vor subvenții 100 la sută pentru toți târgumureșenii, de aceea  șantajează cu scrisori pe bani publici pentru interesul gaștii etnice și religioase. Le permiteți să facă asta sau duceți rahatul românesc la DNA și la gunoi?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.