joi, 28 martie 2019

Prea proști în CL Târgu-Mureș?!


Prea proști în CL Târgu-Mureș?!
Ca să citească ceva din regulament? Prea proști sau prea slugi?!
P.S. DNA  a scos mereu slugile din condiția de complici. Mare prostie, câtă vreme golăniile etnice s-au făcut cu votul ălora, la comanda inculpaților români și cu speranța ca unealta să primească afaceri pe primărie, după modelul cunoscut, cu pază, publicitate, festivaluri,  autorizații extinderi, expoziții, reparații, busturi, cetățeni de onoare și morți care ies la număr, autorizații pe familion de neterminat, tot rahatul etnic propriu Târgu-Mureșului!P.S.2 Urmăriți la tribunal ce retardat a semnat în locul secretarului Mureșan, pentru că omul e în situația să ceară analiză grafologică și șobolanul va fi prins!
Subiect menționat de Dan Mașca:

După ce “valorosul” ales local Bakos Levente, aflat la al n-lea mandat in CL Tg Mures, a realizat un regulament de functionare stupid, aprobat de majoritatea PSD-UDMR- PNL, combinat cu lipsa mininei informatizari a activitatii alesilor locali, am ajuns ca in CL Tg Mures, un avocat viceprimar, alaturi de secretara primariei, sa mintă în față alesii locali, ducîndu-i în eroare, deoarece le-a spus ca regulamentul prevede ca atunci cind vrea muschii unuia ca dublul incompatibil al gastii vesele, sa poata sa ia cuvintul daca slugile din pnl-psd-udmr decid cu majoritate de voturi.

Dacă aveau la indemina un computer sau regulamentul, dupa care se organizea sedinta, putea cauta rapid si putea sa vada ca nu permite regulamentul asa ceva.

Cred ca isi va lua salariul intreg, dar degeaba.
O greseala aici, una dincolo, o dezinformare aici, alta dincolo, iar dupa aceea ne miram ca suntem unde suntem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.