duminică, 7 iunie 2015

3 ani de la manipularea banditului PDL Mureș cu fostul sereist din dotare



3 ani de la manipularea banditului PDL Mureș cu fostul sereist din dotare
Au manipulat pe baze informațiilor de la partid (!), pentru ca Florea, candidatul, să apară în față. Prins, Florea a dat vina pe Bretfelean, spunând că zburatul pentru încălcarea gravă a statutului SRI, de la șefia SRI Maramureș, e fost ofițer SRI și știe ce vorbește! Parchetul s-a jucat puțin cu dosarul și a zis că Bretfelean nu e vinovat, de parcă subiectul nu era folosirea banilor publici în campania banditului etnic, cu scursuri cu rang de funcționar public. Poliția-poliție a găsit încă 2000 de autocolante din cele 3000 care apar în anunțul de pe licitatiapublica.ro cu achiziționare de la magazinul FCM (1900 de euro costul). Folosirea banilor publici, manipulare ordinară cu afișe în limba română, ca să priceapă dementul exaltat etnic, SRI Mureș fără replică și fără anchetă pentru că nu au depistat marele atac pe care îl știau doar bandiții etnici ai PDL și sereiștii zburați din șefia Maramureșului, dar vocali în… scris (pentru cunoscătorii care urmăresc circuitul plicului în natură la presa târgumureșeană care are și angajați care au venit de la SRI). Madam Curcă și DNA Mureș au făcut ce știau mai bine, poliția locală a fost recompensată de banditul etnic al PDL cu delegații folclorice în Grecia, cu taberele de pictură pentru vulturii albaștri (a.k.a găinarii din poliția locală) și cu 45.000 de lei cadou, pe motiv: sprijin financiar AS Sindicală a primăriei și poliției locale. Cadou sau mită, poate ne spune DNA Mureș fără Curcă! Sau nu, ca să nu tulbure mafioții români și bandiții care se dau mari români și sunt ținuți în brațe și de foștii sau actualii sereiști.
P.S. Bandiții etnici PDL au recidivat cu autocolantele: PSD și UDMR vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul! Pentru că sereiștii și borfașii etnici din primărie sunt mai proști decât prevede legea, bastarzii au tipărit autocolantele la dimensiunea exact a autocolantelor pentru Iohannis! Desigur, poliția nu a fost în stare să identifice făptuitorii, UDMR Mureș nu a fost deranjată de reproducerea culorilor steagului Ungariei și de mesajul în limba română menit să stârnească tulburări etnice ca în 1990. Un alt dosar închis cu grație pentru ca mafioții români să nu pățescă nimic.


Autocolante PDL plus PNL cu dimensiunea și amplasarea identică cu autocolantele ilegale, cu UDMR vinde Ardealul, în culorile Ungariei. Bandiți etnici de Târgu-Mureș!

Autocolante PDL plus PNL cu dimensiunea și amplasarea identică cu autocolantele ilegale, cu UDMR vinde Ardealul, în culorile Ungariei. Bandiți etnici de Târgu-Mureș!

Poate poliției îi iese de data asta și fără frică de mafia PDL Mureș și de Primărie Târgu-Mureș, după ce s-a făcut că nu poate identifica după probe niște autocolante ilegale! Ilegale, pentru că bandiții români le-au scris doar în românește, au folosit steagul Ungariei, au mințit că UDMR vinde Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul furat de porcii din PDL, nu au trecut propriul partid care a făcut manipularea etnică, le-au lipit, de leneși, o dată cu autocolantele pentru banditul PDL (proști rău, poate că Florea nu a mai folosit poliția locală în campania electorală și ratații cu Glock ai sereistul dat afară de la SRI Maramureș pentru încălcarea gravă a statutului SRI, recompensat cu tabere de pictură cu vulturii albaștri și excursii folclorice în Grecia, cu delegația primăriei!),  așadar manipulare ordinară de sereist ratat, după cum am mai avut cu vandalii imaginari din campania lui Florea! Poate că poliția ia măsuri măcar acum, când i-a prins pe bandiți cu autocolantele pentru PDL și PNL exact cu dimensiunea celor ilegale, cu steagul Ungariei. Este că prostul român e mereu constant? Iar dacă căutați poate găsiți bastardul de primărie și PDL că a decontat banii publici pe autocolantele lui, pe firme de gen magazinul FCM, Oracler Advertising sau Reclame Mureș, abonații la ratații din primărie și PDL!
P.S. Bandiții de români au mai pus autocolante cu exact dimensiunea și în manipularea cu PSD. Desigur, Someșan cel cu afaceri în familie cu primăria lui Florea nu a zis nici pâs!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.