miercuri, 10 iunie 2015

Ajutoare de stat pentru propagandiștii ordinari care prestează pentru borfașii puterii



Ajutoare de stat pentru propagandiștii ordinari care prestează pentru borfașii puterii
15 milioane de euro e suma destinată astăzi de neterminații lui Ponta  pentru anumite posturi TV. Cum bănuiți, găinarii  vor să livreze grosul la ratații de la Antene și România TV, uneltele ordinare ale propagandei pentru borfașii USL/PSD. Discriminare față de celelalte televiziuni, iar asta impune amendarea ajutorului de stat, concurența neloială, iar  fiecare cetățean e invitat să semnaleze hoția instituțiilor statului (DNA, Consiliul concurenței și așa mai departe).
Dacă penalii lui Ponta fac pe nebunii din disperarea de a dedica banii publici la diverși borfași dovediți sau anchetați, poate sesizați că borfașii  nu suflă un cuvânt despre evaziunea fiscală din presă, despre ratații din SRI angajați  sub acoperire în presă, recunoscuți și de ruda lui Pontolache, despre  salariile furate angajaților și paguba produsă statului prin neplata salariilor stabilite prin CCM unic pe ramură, de folosirea softurilor pirat în toată presa românească. Atenție la normele privitoare la acordarea ajutorului de stat, poate îl prindeți pe borfaș și aici cu ilegalități și nu îl mai scapă tovarășii de hoții!
Atenție, găinarii spun că susțin emisiuni  de informare, educare și culturale! Desigur, așa ceva lipsește din  grila scursurilor cu propagandă pentru Ponta, dar poate așa demenții reînființează TVR Cultural, ca să pară că se dau banii la ceva conform definiției! Sfânta hoție românească, pe hoții majoritari și scursurile de partid, la ce vă așteptați?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.