miercuri, 17 iunie 2015

Bandiții și profitorii hoției etnice PDL Mureș se pun din nou bine cu FRF și LPF, după banii pe retardat și familion, pentru ceilalți pungași PDL și scursurile etnice cunoscute



Bandiții și profitorii hoției  etnice PDL Mureș se pun din nou bine cu FRF și LPF, după banii pe retardat și familion, pentru ceilalți  pungași  PDL și scursurile etnice cunoscute
Cu bandiții etnici ai PDL Mureș cu dosare la ANI, DNA, Combaterea discriminării și cu probleme la controalele Curții de conturi, singura problemă pe care nu o au bandiții lui Florea sunt la afacerile cu FRF și LPF. Bandiții se acoperă cu șmecheriile făcute și astfel prostovanii din FRF și LPF acceptă ca gangsterii lui Florea să joace ilegal fără interdicția de 3 ani pentru cumpărarea de loc în campania electorală a banditului PDL Mureș, prin retardatul PDL și familionul rahatului etnic. Bandiții au dat și mită pentru arbitraje, dar zdrențele etnice din FRF și LPF uită de regulamentul care spune retrogradarea porcilor lui Florea. Nu-i nimic, instituțiile europene pot fi sesizate și vor fi sesizate pentru faptele bandiților și europenii ăștia nu pot fi nici mituiți prin cazare și mâncat la banditul de Țerbea, cum e obiceiul la zdrențele lui Florea.
Poate în FRF și LPF mai sunt oameni neșantajabili și care nu iau mită, ca să ancheteze:
1.     Locul de divizie inventat  în cârdășie cu Duru.
2.     Milioanele de euro primite anual de bastardul politic al lui Florea, din banii prostimii târgumureșene.
3.     Instalația de nocturnă, 200.000 de euro, cadou pentru retardatul PDL de la mega-banditul etnic PDL Mureș
4.     Decontările pe alte firme ale zdrențelor de la club, cum se laudă proștii, decontări pe galerie, din banii publici, prin pramatia PDL alui Florea.
5.     Sutele de mii de euro aranjați de retardatul lui Florea cadou pentru gășcarul Joma, prin Cupa liceelor sau ce a mai visat bastardul.
6.     Mita în elicopter, dezafilierea Craiovei pentru ca banditul Țerbea să îi aducă retardatului lui Florea pe... Subotici.
7.     Folosirea culorilor de partid de  către hoții lui Florea și retardatul lui iubit.
8.     Încercarea de cumpărarea de loc de la Corona, de la bastarzii PDL Mureș și retardatul cu familionul fotbalistic.
9.     Dosare penale pentru bandiții din primărie și CL, prinși dând bani lăturii lui Florea care nu își plătea obligațiile către stat. Furt de un milion de euro, fiecare târgumureșean fiind furat, practic, cu 6 euro de către bandiții PSD, PDL, UDMR, unii șantajabili prin contractele cu banditul mare al PDL Mureș, pe primărie.
10. Mita lui Maior, din dosar DNA de Zalău, cum scrie EVZ, așa-zisele sponsorizări de la jegurile care întorc banii la club după ce primesc dedicațiile de la porcul mare PDL! Oamenii cinstiți care câștigă cinstit banii nu simt nevoia să întoarcă banii  la bandiții PDL care au echipă pe bani publici, decât în caz de mită/taxă/premiu/plocon/bir pentru bandiții PDL Mureș, nu-i așa, DNA Mureș fără Curcă și cu rudele celor care l-au anchetat pe Florea angajate fără concurs afișat(până  la proba contrarie) în...primăria lui  Florea? Atenție, DNA, la interesele SRI din localitate și ale foștilor sereiști, care prestează prin articole  aduse la ziare, dar nu numai, pentru banditul mare PDL Mureș!



Reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal, preşedintele Răzvan Burleanu, secretarul general Gheorghe Chivorchian şi managerul de dezvoltare regională şi comercială Marcel Puşcaş s-au întâlnit ieri, 16 iunie, la Tîrgu Mureş, cu reprezentanții municipalității, scopul acestei întrevederi reprezentându-l semnarea documentelor finale pentru înfiinţarea primului Centrul Regional de Excelenţă în Fotbal al FRF.

"Avem nevoie cu toţii de a investi în ceea ce înseamnă în primul rând infrastructură sportivă şi, în al doilea rând, în ceea ce înseamnă pregătirea atentă şi la cel mai înalt nivel, în ceea ce priveşte activitatea la nivel de copii şi juniori. De aceea, ca să facem posibil acest lucru, ne-am asumat acest obiectiv, ca, până în 2018, să deschidem opt Centre Regionale de Excelenţă, opt Academii de Fotbal iniţiate de Federaţie împreună cu autorităţile locale din România, pentru ca la final să avem cele mai bune condiţii de pregătire pentru cei mai talentaţi jucători români", a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, în cadrul ceremoniei de semnare a documentelor.

"Acest proiect care demarează la Tîrgu Mureş este un proiect de referinţă nu numai la nivel naţional, mulţi dintre dumneavoastră veţi face imediat legătura cu proiectul mult mai cunoscut înainte de Revoluţie, cunoscut sub numele de „Luceafărul”, dar, în acelaşi timp, ceea ce pot să împărtăşesc autorităţilor locale din Tîrgu Mureş, acest model pe care Federaţia Română de Fotbal l-a identificat, de anul viitor va fi multiplicat în întreaga Europă şi susţinut financiar inclusiv de UEFA”, a mai adăugat preşedintele Răzvan Burleanu.

”Suntem mândri de înființarea la Tîrgu Mureș a primului Centru Regional de Excelență în Fotbal, lucru care ne onorează și ne responsabilizează în același timp și sper ca pe viitor copiii care vor fi selecționați în cadrul acestui centru să fie o pepinieră pentru clubul nostru de fotbal ASA Tîrgu Mureș. Îi mulțumesc domnului Burleanu și staff-ului de la Federația Română de Fotbal pentru sprijinul acordat și încrederea pe care a avut-o în Primăria Tîrgu Mureș, prin înființarea, în premieră la Tîrgu Mureș a acestui centru”, a declarat viceprimarul municipiului, Claudiu Maior.

Înfiinţarea primului Centrul Regional de Excelenţă în Fotbal al FRF la Târgu Mureş contribuie la îndeplinirea Obiectivului specific 1.1 din Planul Strategic pentru Dezvoltarea Fotbalului din România 2015-2020, “Dezvoltarea fotbalului juvenil și creșterea numărului de practicanți”.



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.