marți, 23 iunie 2015

DNA Mureș, verifică afacerea internet de la Vodafone….gratis



DNA Mureș, verifică afacerea internet de la Vodafone….gratis

Cum bandiții din PDL Mureș sunt urmăriți penal, au dosare de incompatibilitate la ANI pentru PFA imaginat de hoțul etnic, sunt dați cu mită luată de la Coral sau sunt condamnați cu suspendare, de urmărit ce afacere au mai făcut bandiții din banii publici. Orice e dat ca fiind gratuit e din banii publici, iar banditul PDL decontează fără număr, de regulă pe alt bandit PDL Mureș, cu transporturi, agenții de publicitate, televiziune, tricouri, dulciuri,  pentru orice jeg și bastard PDL Mureș, gunoi etnic românesc. DNA  Mureș, cum a rămas cu bandiții urmăriți penal și cu ratatul care a luat mită?!
DNA Mureș, atenție, Vodafone a simțit nevoia recent să întoarcă o parte din bani ca…sponsorizare la ceva cu partener primăria! Căutați și alții care simt nevoia să întoarcă bani la evenimente cu primăria pe afiș și legăturile cu interesele scursurilor PDL, pe motiv de…sponsorizare! Căutați și întreținuții PDL-istului care simt nevoia să…sponsorizeze primăria sau borfașii și retardații scursurii din primărie.

Fundația Special Olympics din România în parteneriat cu Primăria Municipiului Tîrgu Mureș și Consiliul Județean Mureș, cu sprijinul Fundației Vodafone România, a organizat, în perioada 29 mai - 1 iunie, cel mai mare eveniment sportiv din 2015 pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale - Jocurile Naționale Special Olympics România 2015. La eveniment au participat 300 de sportivi cu dizabilități intelectuale de la diverse asociații, organizații și școli speciale și 100 de voluntari. Sportivii au concurat la traseu atletic, badminton, bocce și înot care au avut loc în Sala de sport „Anton Pongracz” și la bazinul de înot din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Tîrgu Mureș.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Fundației Vodafone România și având ca parteneri Consiliul Județean Mureș, Primăria Municipiului Tîrgu Mureș, Universitatea de Medicină și Farmacie Tîrgu Mureș, Asociația Down Mureș, Fundația Alpha Transilvană, Centrului Școlar pentru Educației Incluzivă Nr. 2, Colegiul Național „Unirea”, Școala Populară de Arte, Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București, SMURD Tîrgu Mureș, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Horea” al Județului Mureș, Inspectoratul Județean de Poliție Mureș, Inspectoratul de Jandarmi Județean „col. Sabin Motora" Mureș, Fundația Golisano, Club Lions, Essilor România, Safilo, Audiolux, Sonnorom, Otomed, Optimed, Herbalife România, 7card , Fundația Motivation România, Asociația React, Radio România, Radio România Tîrgu Mureș, Nivea, Colgate, Alpin57Lux, Rostar.



Primăria municipiului Tîrgu Mureş aduce la cunoştinţa utilizatorilor de Internet că oferă gratuitate la utilizarea Internetului în mai multe puncte de interes public de pe raza municipiului. „Dorim să venim în întâmpinarea doleanţelor internauţilor târgumureşeni, oferindu-le gratuitate la utilizarea Internetului în mai multe zone din Tîrgu Mureş, cum ar fi: Centrul oraşului (Piaţa Teatrului – Piaţa Trandafirilor), Platoul Corneşti şi Grădina Zoologică, şi, nu în ultimul rând, Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul (Weekend) – Academia de Sport. Conectarea la Internet în zonele mai sus menţionate se realizează accesând reţeaua Wireless cu denumirea: primariams-vodafone şi, desigur, acceptând condiţiile de utilizare solicitate. Dragi internauţi, sperăm că veţi fi pe deplin satisfăcuţi de utilizarea acestor servicii gratuite şi vă dorim...navigare plăcută!”, a declarat viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.