marți, 2 iunie 2015

Bandiții PDL Mureș cheltuiesc 15.000 de lei pentru premiu echipă de liceeni la fotbal, dar hoții etnici dau 3000 de lei unui olimpic!



Bandiții PDL Mureș  cheltuiesc 15.000 de lei pentru premiu echipă de liceeni la fotbal,  pentru a face praf banii pe gășcarul întreținut Joma, dar hoții etnici dau 3.000 de lei unui olimpic!
Pentru DNA, verificați afacerile bandiților PDL Mureș cu beneficiari FCM/ASA și Joma. Cum bandiții din primărie și consiliul local, altfel spus, borfașii urmăriți penal pentru un milion de euro furați, au umflat 10 la sută suplimentar, pentru clubul retardatului lui Florea, anual, verificați ce au furat leprele etnice de  100.000 de euro anual. Atenție, afacerea Cupa liceelor a început cu gășcarul PDL al lui Florea la IȘJ Mureș și a continuat cu Someșan cu afaceri pe primărie prin fiu-su! DNA Mureș fără Curcă, lăsați bandiții etnici să fure tot bugetul local pentru a  cumpăra țoalele de la Joma? Alte hoții ale bandiților din primărie și consiliul local?!
P.S. Atenție, DNA, bandiții au aruncat 3 milioane de euro în ședință pentru scursurile PDL care umflă banul de la hoțul etnic pe carnet de partid portocaliu! Ghiciți ce alte scursuri etnice românești sau maghiare primesc dedicația de la mafiotul etnic numărul 1 al Târgu-Mureșului!

Olimpicii târgumureșeni vor fi premiați
Marţi, 02 Iunie 2015 10:17 | Imprimare | Email



Marime text:





     În cadrul ședinței Consiliului local al municipiului Tîrgu Mureș, desfășurată joi, 28 mai, a fost adoptată o hotărâre potrivit căreia se vor acorda premii cuprinse între 500 şi 5.000 de lei pentru elevii care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele naţionale şi internaţionale. ”Performanța educațională și sprijinul elevilor care obțin rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaționale sunt o prioritate pentru Primăria municipiului Tîrgu Mureș. Am inițiat acest proiect și mă bucur că a avut susținerea cuvenită și a primit vot pozitiv din partea consilierilor locali”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior. Potrivit Hotărârii Consiliului Local Tîrgu Mureş, pentru olimpiadele naţionale se vor acorda câte 3.000 de lei câştigătorilor premiului I, 2.000 de lei pentru premiul II, 1.000 de lei pentru premiul III, iar pentru menţiuni şi premii speciale, câte 500 de lei. Totodată, pentru rezultate deosebite obţinute de elevii unităţilor de învăţământ preuniversitar din Tîrgu Mureş la olimpiadele internaţionale se vor acorda câte 5.000 de lei pentru cei care au obţinut premiul I, 3.000 de lei pentru premiul II, 2.000 de lei pentru premiul III, iar pentru menţiuni şi premii speciale, câte 1.000 de lei. Hotărârea se aplică începând cu anul şcolar 2014-2015.



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.