miercuri, 24 iunie 2015

Ședință de consiliu local târgumureșean. Urmăriții penal sunt chemați să mai voteze interesele banditului PDL Mureș



Ședință de consiliu local târgumureșean. Urmăriții penal sunt chemați să mai voteze interesele banditului PDL Mureș


Ședință de CL cu motivări plăcute banditului PDL care are idioții urmăriți penal. Așadar, atenție la bandiți, la următoarele. Despre sportul din banii publici pe scursurile etnice din PDL, pe UMF-iști, UDMR-iști și alți abonați la banditul mare și etnic al PDL Mureș știți din comunicatele DNA. Alte interese ale bandiților PDL pe reabilitarea ocolită de DNA (atenție la Borșan, Poruțiu, Bența, camarila, atenție la sumele decontate!), atenție  la dedicația pentru Azomureșul privatizat de pedelistul Oprișcan, cu sponsorizări și plantări de copaci cu retardatul lui Florea, atenție la pungășia cu zeci de mii de euro pentru supravegherea centralelor închise de mafia PDL Mureș , pentru spații și creditul de 6 milioane de euro pe oraș cu beneficiar gășcarul lui Florea, atenție și la afacerea ridicare  mașini pe gagiul cu Tracia Trade/Moldovan sau banditul Țerbea. Camarila scursurii PDL, DNA, verifică mafia PDL Mureș și abonații!




6.Proiect de hotărâre privind aprobarea sumelor pentru sprijinirea acţiunilor sportive pe semestrul II 2015.

7.Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici şi a documentaţiei tehnice pentru proiectul “Mansardarea a 5 blocuri de locuinţe din Aleea Constructorilor nr. 7 - 9, Făget nr. 24 - 26, Secuilor Martiri nr. 10 - 12, Secuilor Martiri nr. 3 A şi Făget nr. 16 - 18 din Tîrgu Mureş”.

8.Proiect de hotărâre privind modificarea structurii Unității de Implementare a proiectului ”Reabilitarea sitului poluat istoric Iaz batal 30 ha – Tîrgu Mureș” aprobată prin Hotărârea Consiliului local municipal Tîrgu Mureș nr. 261 din 30 iunie 2011.

12.Proiect de hotărâre privind modificarea art. 1 din Hotărârea Consiliului local municipal nr. 274/16.09.2014 referitoare la asigurarea serviciilor de pază şi supravegherea bunurilor mobile din patrimoniul Municipiului Tîrgu Mureş aflate în centralele termice concesionate în 2010.


17.Proiect de hotărâre privind abrogarea parţială a Hotărârii de Consiliu local municipal nr. 241 din 05 iulie 2007, a Hotărârii Consiliului local municipal nr. 305/30.11.2005, a Hotărârii Consiliului local municipal nr. 11/31.01.2013 şi a Regulamentului de ridicare, transport, depozitare şi eliberare a vehiculelor staţionate neregulamentar, precum şi a celor abandonate pe domeniul public din municipiul Tîrgu Mureş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.