vineri, 5 iunie 2015

Ponta plânge pentru că a fost citat cu o zi înainte. Tratament preferențial, oricum?! Să încerce citarea la Târgu-Mureș!



Ponta plânge pentru că a fost citat cu o zi înainte. Tratament preferențial, oricum?! Să încerce citarea la Târgu-Mureș!
Cum plagiatorul de Ponta se plânge, să amintim că alții nu au tratamente preferențiale. De exemplu, la  Târgu-Mureș poliția aduce citația la ora 19, cu obligativitatea prezentării a doua zi, la ora 10, adică cu 15 ore înainte de luarea declarației pentru folosirea banilor publici în campania electorală a hoțului cunoscut, iar DNA cheamă martori, în alt dosar de furt bani publici, la ora 11, pentru ora... 15, adică cu 4 ore înainte! De ce ar avea VVP tratament preferențial? Rețineți, acesta a fost chemat  doar să fie informat despre începerea urmăririi penale, nu pentru primirea de probe și luare de declarații. Sau gagii care se dau mari români când niște neterminați bat la fotbal naționala Ungariei și au bone filipineze trebuie să beneficieze de tratamente preferențiale?!

Precizez ca am fost citat telefonic la sediul Guvernului de Procurorul Jean Uncheselu ieri dupa amiaza la ora 16.15! (sunt convins ca exista procesul verbal in acest sens si inregistrarea telefonica). Regret ca informatia prezentata public de dna. Procuror Sef Kovesi este neadevarata!
De la ora 16 si pana la 10 gagiul a  avut 18 ore!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.