marți, 9 iunie 2015

DNA Mureș, un mic control la intermediarul cu publicitatea lui Florea, Cătană?!DNA Mureș, un mic  control la intermediarul cu publicitatea lui Florea, Cătană?!
Copilul de suflet al găștii PDL se laudă cum trimite el presa târgumureșeană la…notar! Gagiul e intermediarul publicității lui Florea, de la primărie, după modelul Zereș, iar  gagiul dă o parte din sutele de mii de euro cadou presei care nu merge la licitații și lasă intermediarul să umfle potul. Așa ceva s-ar putea numi dedicații, iar slujul presei târgumureșene, recompensată deja cu chirii modice, diplome, chemat la halit, la simpozioane, publicări în colecții ale orașului, chefuri intime cu bandiții PDL și de primărie, aduce  a  ceva ce conduce la cartel. Orice borfaș, cum ar veni, poate primi bani, cu condiția să fie în grațiile lui Cătană. Gagiul se și laudă telefonic cu notarul lui, atenție SRI, poate că DNA ar trebui să scoată la iveală afacerea și să verifice intermediarul, notarul și avocații borfașilor PDL și de primărie.
Atenție, anual, publicitatea zisă a primăriei, în realitate de promovat retardatul și  hoțul de partid plus câteva convocatoare costă bugetul local sute de mii de euro. Căutați câți bani ajung în buzunarele presei, cum dispar casetele primăriei la gunoiul cu Știi TV, cum transmit în direct intermediarii lui Florea evenimentele lui Florea, care loaze de televiziune de partid pentru banditul etnic fac afaceri cu primăria lui Florea, ca recompensă pentru prestația pentru bandiții și retardații PDL Mureș, cum au ajuns neamurile șefilor DNA/PNA în birouri de presă, cum sunt angajate rudele prestatorilor și prestatoare, ce borfași semi-analfabeți fac comunicatele primăriei, în lipsa madamei cu nume de insectă care s-a retras la cei pe care i-a dat în judecată pentru lipsă acțiuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu