luni, 8 iunie 2015

Atenție, DNA Mureș: 250.000 de euro salariul la clubul jegului din banii prostimii



Atenție, DNA Mureș: 250.000 de euro salariul la clubul jegului din banii prostimii
Doar ce au votat găinarii din primărie și consiliul local alte milioane de euro cadou pe afacerea unei scursuri pedeliste și familionul din dotare. Atenție, DNA Mureș fără Curcă! Club pe banii destinați pe carnet de partid de porcii PDL, PNL, PSD  și UDMR, unii bandiți șantajați cu afacerile pe primărie, bandiți care i-au cumpărat bastardului și instalația de nocturnă de  200.000 de euro!
P.S. Atenție, DNA, la angajații bastardului pedelist puși pe firme de salubritate, așa cum se laudă unii în târg, căutați și decontările banditului pedelist din primărie pe tricouri, afișe și nu numai, pentru că mafioții portocalii se simt intangibili în orașul  hoției românești pe bandiții români. 
În caz că ați uitat, Florea, primar și consiliul local șantajat de bandiții PDL sunt urmăriți penal pentru furtul banilor publici pe clubul banditului fără plata obligațiilor legale către stat, iar Maior e dat ca mituit de Coral, în EVZ, cu dosar la NI pentru 35.000 de lei furați de banditul lui de partid care l-a angajat pe păcălici după nici 48 de ore de la inventarea PFA-ului de ingineraș la aproape 40 de ani! Atenție, DNA, la așa-zisa calificare a lui Maior și la frica de mafia PDL a angajaților din primărie, recompensați de bandit cu 45.000 de lei pe AS Sindicală a primăriei.
Gsp zicere:
Tehnicianul va încasa un salariu de 250.000 de euro pe sezon şi va deveni cel mai bine plătit tehnician din Liga 1.

Cea mai surprinzătoare şi spectaculoasă mişcare a Ligii 1 în această vară se va produce oficial mîine. ASA Tg. Mureş l-a convins pe Dan Petrescu să preia postul rămas vacant după plecarea lui Ciobotariu şi îl va anunţa într-o conferinţă de presă. Salariul lui Dan Petrescu va fi de 250.000 de euro, cel mai mare dintre toţi actualii antrenori din Liga 1.

În plus, "Bursucul" a dorit introducerea unei clauze în contract care să-i permită să dea curs unei oferte externe tentante în orice moment în care va apărea.

Surse din club susţin că aducerea lui Dan Petrescu, chiar dacă va fi costisitoare din punct de vedere financiar, ar urma să aducă un capital de imagine imens pentru cei care conduc echipa şi, implicit, pentru conducerea Primăriei, care în primăvara anului viitor va candida pentru un nou mandat în fruntea administraţiei locale.

3e numărul antrenorilor din viitoarea Liga 1 care provin din Generaţia de Aur: Hagi la Viitorul, Selymes la Petrolul şi Dan Petrescu la ASA Tg. Mureş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.