duminică, 7 iunie 2015

PSD are șansa să scape de pierzătorul Ponta, dar îi e frică să îl trimită acasă, la bona filipineză



PSD are șansa să scape de pierzătorul Ponta, dar îi e frică să îl trimită acasă, la bona filipineză
Un ins care e pierdut cu brio alegerile, după ce a beneficiat de campania de minciună ordinară (copii vânduți sau… nefăcuți) și șantaj (tăierea pensiilor dacă vine Iohannis), e pus pe tușă într-o țară civilizată și partidul respectiv caută un ins credibil. Pesedeii nu știu din astea și iubitori de politica partidului din care se trag strâng rândurile în jurul… conducătorului iubit. Care conducător e urmărit penal pentru spălare de bani și alte minunății, care are cam toate rudele și scursurile anchetate după ce au fost întreținute din banii publici prin soft, sport, construcții, care are bandiții subordonați din PSD cu condamnări sau deocamdată anchetați. Partidul hoților care se dau mari români după victoria amărâților din Națională în fața Ungariei (românism verde, ce dracu, în caz că nu ați prins sursa infecției de pe FB!) a anunțat că nu îl lasă pe bănuitul făptuitor din brațe. Previzibil, cum previzibile sunt și prostiile crunte scoase e bot de beneficiarul de bonă filipineză pe motiv că aia nu poate vorbi presei, cum ar face un băștinaș nenorocit!
Micul Pontulescu se laudă  că are o datorie față de cele 5,3 milioane care l-au votat și față de cele 7 milioane care au vrut schimbare. Greșit, ăia nu au votat pentru premierul acuzat că a spălat bani, ci pentru candidatul Pontulescu sau contra lui Băsescu, așadar zero voturi pentru fostul plagiator. Ponta are o datorie doar pentru președintele care l-a acceptat premier, adică Băsescu, pentru cei 500 de parlamentari care au aprobat numirea gagiului ca premier.
Șmecheria cu voturile a mai fost încercat de banditul PDL de Târgu-Mureș, cu hoțul etnic reproșându-i Laviniei Șandru cele  doar vreo 800 de voturi. Spre deosebire de cele 13 voturi pentru șoferașul pedelist întreținut de mafiotul PDL până și pe PFA și pentru bunăstarea căruia rahaturile etnice au dosar. Iar dacă mai adăugăm că scursura a făcut campania pentru fiica președintelui său în defavoarea candidaților de partid local și a trimis în parlament spurcăciunile etnice de pe locul 3 în colegiu, ca mafiotul să aibă șantajații cu posturile la ciolan, în defavoarea celor care au câștigat locul 1în colegii aveți imaginea banditului etnic care se dă, și aici, mare român. Gargară și manipulare de la bandiții de români, mândri să sunt români (hoți).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.