marți, 2 iunie 2015

Scursurile din Senat l-au scăpat pe Șova. Again! Șova, un fel de Mora, ascuns de bandiții votați de prostime!

Scursurile din Senat l-au scăpat  pe Șova. Again! Șova, un fel de Mora, ascuns de bandiții votați de prostime!
Scursurile cu apucături de  familii siciliene au fost chemați din nou să-și apere confratele acuzat de măgării. Gagiul lui Ponta a fost salvat din nou de leprele lui, iar scutul făcut împotriva justiției și DNA amintește de alte minuni ale bandiților din Parlament. Anume, cazul penelistului Akos Mora. Gagiul ăsta a fost ascuns ani întregi de bandiți în Parlament, după o decizie definitivă și executabilă și păcăliciul se juca și de-a senatorul festivalurilor, fără ca borfașii lui să ia vreo măsură pentru târârea calității de senator în golănii cu primării PNL și pomeni de la banditul din PDL Mureș, de la primărie.
DNA, verifici afacerile cu primării ale  gagiului, sponsorizările primite de un senator pe afacerea lui de la GDF Suez energy, afacerile cu șeful lui de partid, urmăritul penal pentru hoția de un milion de euro pentru retardatul lui cu ASA.
Ilegalul Mora, șmecheraș în continuare. DNA și ANI, dați peste bot ilegalului care se joacă de-a festivalul pe firmele lui, târând funcția și stema Senatului în activități comerciale cu firma întreținută de rahații lui de partid din banii publici, pentru care penelistul a fost declarat păcăliciul care nu are ce căuta în Parlament!
În caz că ați uitat, la Senat sunt două sesizări pentru golăniile lui Mora, care a târât în rahatul afacerii pe firmele lui calitatea de senator și stema Senatului!  Sub nasul penelistului cu 4 afaceri avocățești pe primării PNL, adică sub năsucul lui Dobre, iar Mora a umflat sponsorizare și de la banditul PDL din Primăria Târgu-Mureș, în alianța cretin-liberală de făcut praf banii prostimii târgumureșene!
Mora s-a mai învârtit de o încălcare a statutului Senatului?!
Tocmai ce a încălcat statutul Senatului, prin folosirea numelui și a demnității la afacerea Festivalul copiilor cu propria firmă, Moragroind, cu care l-a și prins  ANI, dar și pe MRG, tot firma tipului, precum și pe vreo 8 primării PNL, că Mora mai vrea să iasă în față. Pentru penelistul acesta care nu poate fi zburat din Parlament, așa cum spune legea, poate învață să citească în limba română regulamentul Senatului:
http://www.senat.ro/pagini/reg_sen/reg_senat.htm
Art.185.-(1) Se interzice folosirea de către senatori în interes privat a simbolurilor care au legătură cu exerciţiul demnităţii sau funcţiei acestora.
                     (2) Se interzice folosirea sau permisiunea de a folosi numele însoţit de calitatea de senator, în orice formă de publicitate a unui agent economic român sau străin, precum şi a vreunui produs comercial, naţional sau străin.
                     (3) Se interzice folosirea sau permisiunea de a folosi imaginea publică, numele, semnătura senatorului pentru orice formă de publicitate privitoare la o activitate care aduce profit, cu excepţia publicităţii gratuite pentru scopuri caritabile.
                     (4) Se interzice senatorilor folosirea sau exploatarea directă sau indirectă a informaţiilor care nu sunt publice, obţinute în legătură cu exercitarea atribuţiilor, în scopul obţinerii de avantaje pentru ei sau pentru alţii.
Zidezi zicere:
Senatorul Akos Daniel Mora, în parteneriat cu Compania Ventrust și Consiliul Local al Întreprinderilor Mici și Mijlocii Mureș organizează mâine, 11 iulie, la Sighişoara, conferința județeană „Fonduri Europene 2014-2020”.  La conferință vor  participa Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene, Mihaela Toader, Director Direcția Programare MFE, Tudor Udrea, Șef Serviciu Planificare Programe și Monitorizare POR ADR Centru, Mihai Pocanschi, Director Departament Politici Regionale ADR  Centru, Ioan Nicolae Șincu, Director General Adjunct Centrul Regional de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit 7 Centru Alba Iulia, Daniela Teodora Lupei, Director Oficiul Județean de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit Mureș. „La sfârşitul lunii martie  a acestui an,  România a trimis oficial propunerea  Acordului de Parteneriat 2014-2020 Comisiei Europene prin  grija  Minsterului Fondurilor Europene. Pentru folosirea cât mai eficientă a timpului care ne-a mai rămas până la semnarea acordului şi lansarea oficială a noilor programe de finanţare venim în întâmpinarea demersurilor dumneavoastră, de a disemina la nivel local informaţiile pentru cunoaşterea amănunţită a  noilor axe de finanţare,  atât de către unităţile administrativ- teritoriale (UAT-urile) sau instituţii publice, cât şi de către mediul privat. Pe parcursul celor două secţiuni,  specialiştii şi oficialii invitaţi vor avea întâlniri cu primarii din judeţul Mureş şi, respectiv, cu reprezentanţii mediului de afaceri mureşean”, a transmis Akos Daniel Mora.
Senatorul PNL Akos Mora, declarat incompatibil, a anuntat, joi, ca se autosuspenda din partid ca sa nu-i mai dea ocazia lui Victor Ponta "sa spuna minciuni" referitoare la situatia sa, adaugand insa ca mandatul sau de senator "merge mai departe," pana cand Parlamentul "va vota pe acest subiect".
"Ma autosuspend din PNL ca sa nu-i mai dau ocazia lui Victor Viorel Ponta sa mai repete aceasta minciuna juridica, adica faptul ca sunt condamnat, cum a spus miercuri seara la dezbatere. Vreau sa nu-i mai dau ocazia lui Ponta sa foloseasca numele meu si am decis sa fac acest pas in lateral. Nu vreau sa transfer aceasta imagine catre Klaus Iohannis, tin prea mult la PNL si la ideea candidaturii lui Klaus Iohannis. Mandatul meu de senator are un curs ce merge mai departe. Senatul va vota, se pare, in viitorul apropiat legat de acest subiect. Exista solicitari in Senat", a declarat Akos Mora, joi, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, transmite Mediafax.
Akos Mora a mai spus ca in dezbaterea de miercuri seara Victor Ponta a facut "o dezinformare intentionata prin confuzie de termeni", precizand ca el nu e condamnat, cum a spus premierul, ci are "o sentinta definitiva de incompatibilitate".
"Am inteles ca domnul Ponta, aseara, practic a facut o dezinformare intentionata prin confuzie de termeni, pentru ca a folosit termenul de 'condamnat', referindu-se la mine. Or, condamnarea e doar in situatii penale. Eu n-am o situatie de asemenea natura, ci o sentinta de incompatibilitate, definitiva, pe alta calitate si pe alt mandat, de consilier judetean, nu de senator. Daca as avea o incompatibilitate pe calitatea de senator, mi-as prezenta demisia a doua zi. Nu pot sa-l banuiesc pe domnul Ponta ca nu cunoaste termeni juridici. Cel care spune minciunile respective incearca sa loveasca si sa pateze imaginea unui om, adica a mea, vrea sa induca ideea ca am avea situatii penale, cum are si PSD", a sustinut Akos Mora.
In opinia senatorului liberal, invocarea sa ca si "condamnat" in dezbaterea televizata de miercuri seara are rolul de a abate atentia de la lucrurile cu adevarat importante, precum faptul ca nu exista nici macar o schita a bugetului Romaniei pe anul viitor.
In dezbaterea televizata de miercuri seara, Victor Ponta a sustinut ca in PNL exista trei persoane condamnate definitiv si irevocabil, indicandu-i pe presedintele CJ Botosani, Florin Turcanu, si senatorii Tudor Chiuariu si Akos Mora.
Co-presedintele ACL Klaus Iohannis declara, recent, ca senatorul liberal Akos Mora ar trebui sa demisioneze din Parlament, iar deputatul Tudor Chiuariu sa plece din PNL, in conditiile in care primul a fost declarat incompatibil, iar cel de-al doilea, condamnat pentru coruptie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.