luni, 22 iunie 2015

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au mai pus de o betonare a spațiului verde. Pe mituitorul condamnat.



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au mai pus de o betonare a spațiului verde. Pe mituitorul condamnat.
Imagini surprinse azi, în zona blocurilor de pe strada Secuilor Martiri,  care indică asfaltare și pișcotare de zile mari. Abonații Valpet-Astor și nu numai, adică condamnații definitiv ai lui Florea- pentru Astor și niscaiva urmăriți penal, gașca etnică abonată la banditul etnic, mai pe scurt. Bandiții ăștia din primărie, borfașii etnici,  fac parcare cu ieșire pe trotuar și apoi prin actuala parcare, dovadă că banditul etnic are de făcut praf ceva sute de mii de euro până la sperăm ridicarea cu cătușe. Iar retardatul porcului pedelist, gunoiul  pe care banditul îl vrea moștenitor, va inaugura, desigur,  cu pompă parcarea bandiților PDL Mureș, cu prostovanii din cartelul de presă recunoscut de Cătană, care merge la notar  cu presa bovină sau de promovat bastardul pedelist și se și laudă cum are presa sub control și el e intermediarul banilor veniți de la pedelist. DNA Mureș, sute de mii de euro pe publicitatea banditului etnic și a retardatului lui din partid, cu cartel al presei care cerșește banii la intermediarul Cătană, de frica mafiei PDL Mureș care controlează și cu chirii, premii, diplome, publicări, angajări de inși cu ochi albaștri în vajnica presă mureșeană.
P.S. Reabilitarea blocurilor din zonă, dacă ne amintim bine, pe pedelistul Poruțiu și pe fiul pesedistului Someșan, abonați ai lui Florea și ăștia.
 Digi24zicere:

Petrică Mihai Sala deţine 70% din acţiunile Astor COM. Restul de 30 sunt în posesia soţiei lui, Maria Daniela, care este şi administrator.
Pe 14 noiembrie 2012, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat deifinitv pe Petrică Mihai Sala la un an cu suspendare pentru dare de mită.
El a fost acuzat că a dat 12.000 de euro unui inginer angajat al unei firme de construcţii, care trebuia să certifice lucrările ce urmau a fi făcute de firma Astor COM. Era vorba despre un proiect finanţat prin fonduri Phare - lucrări de reabilitare a drumurilor la Sovata.

 Prin decizia penală nr. 3.705 din 14 noiembrie 2012, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a hotărât următoarele:

Condamnarea inculpatului TĂUTU IOAN, inginer senior la INOCSA INGENIERIA S.L. MADRID - Sucursala Bucureşti, la pedeapsa de 1 an şi 8 luni închisoare în regim de detenţie pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

Condamnarea inculpatului SALA PETRICĂ MIHAI, administrator al S.C. ASTOR COM S.R.L., la pedeapsa de 1 an închisoare cu suspendare condiţionată, pe un termen de încercare de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Condamnarea inculpatului SALA SILVIU VASILE, director în cadrul S.C. ASTOR COM S.R.L., la pedeapsa de 3 ani închisoare cu suspendare sub supraveghere, pe un termen de încercare de 6 ani, pentru săvârşirea următoarelor infracţiuni: complicitate la infracţiunea de luare de mită şi complicitate la infracţiunea de dare de mită.

Instanţa a interzis inculpatului Sala Silviu Vasile, timp de 6 ani după executarea pedepsei principale, următoarele drepturi: dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice, de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a ocupa o funcţie sau de a exercita o profesie ori de a desfăşura o activitate de natura aceleia de care s-a folosit condamnatul pentru săvârşirea infracţiunii.

Dispune confiscarea specială de la inculpatul Tăutu Ioan a sumei de 12.000 de euro.
Obligă inculpaţii la plata a câte 200 lei fiecare cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.


DEFINITIVĂ

Inculpaţii au fost trimişi în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie la data de 30 septembrie 2010 (comunicat nr. 391/VIII/3 din 4 octombrie 2010).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.