luni, 29 iunie 2015

3 luni de la anunțarea urmăririi penale pentru Florea și scursurile lui, unele cu afaceri cu primăria potlogarului3 luni de la anunțarea urmăririi penale pentru  Florea și scursurile lui, unele cu afaceri cu primăria potlogarului
Acum 3 luni se anunța oficial urmărirea penală pentru Florea și scursurile lui. DNA, urmărește dedicațiile, afacerile bandiților PDL Mureș, asocierea bandiților trans-etnici târgumureșeni pentru furat banul public pentru retardatul lui Florea care nu își plătea taxele și impozitele - ca o familie de escroci și marca înregistrată pe care dovedește că bandiții furau banii publici pe ceva neinventat încă. 
DNA Mureș, cum rămâne cu mituitul Maior, de la Coral, cum scrie EVZ și cum e cu angajarea lui Maior în 5 iulie, la nici 48 de ore de la înființarea (3 iulie 2012)  PFA, la mega-hoțul etnic din PDL? Angajarea  pe carnet de partid, dedicație pe camarila cretină, angajarea bandiților care au făcut campanie și recompensarea jegurilor etnice care au făcut ca funcționari publici campanie pentru porcul etnic al PDL Mureș, bandiții PDL care dirijau banii publici pentru ceilalți bandiți PDL Mureș, campanie electorală a bastardului PDL din banii publici, pe autocolantele cu vandali imaginați de lepra securistă, angajarea rudelor DNA/PNA și alăturilor din presă care au pupincurit la mega-hoțul etnic al PDL Mureș! 
DNA Mureș, 45.000 de lei angajaților care nu toarnă hoții pedeliste și poliției locale lipitoare de autocolante din banii publici în campania electorală rezolvată de ex-sereistul Bretfelean! Căutați AS Sindicală  a primăriei și poliției locale și verificați destinația banilor dați subordonaților lui Florea și agenților electorali  pentru mafiotul PDL Mureș!
 


Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale fata de primarul din Targu Mures, Dorin Florea, si Kiss Imola, director economic al primariei, acuzati de abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, dupa ce echipei locale de fotbal i-au fost alocati din bani publici patru milioane de lei.

Procurorii afirma ca, in 18 iulie 2013, Dorin Florea "si-a indeplinit defectuos atributiile de serviciu prin incalcarea prevederilor mai multor acte normative care interziceau alocarea de fonduri de la bugetul local catre Asociatia Sportiva Fotbal Club Municipal Tirgu Mures, intrucat aceasta avea obligatii de plata neonorate privind impozitele si taxele catre stat, precum si contributiile catre asigurarile sociale de stat".

Concret, suspectul a initiat un proiect de hotarare de consiliu local, care a stat la baza adoptarii, la data de 25 iulie 2013, a hotararii Consiliului Local Municipal privind "aprobarea alocarii, de la bugetul local, a sumei de 4.000.000 lei pentru sezonul competitional 2013-2014, in vederea continuarii asocierii dintre municipiul Tg. Mures si Fotbal Club Municipal Tg. Mures".

"Ulterior, suspectul Dorin Florea a incheiat si semnat in conditii ilegale, ca reprezentant al municipiului Tirgu Mures, alaturi de suspecta Kiss Imola, in calitate de directorul economic, un contract de asociere cu Asociatia Sportiva Fotbal Club Municipal Tirgu Mures, contract vizat de suspectul Macesanu Virgil in calitate de jurist, prin care s-a alocat acestei asociatii sportive, de la bugetul local, suma de bani respectiva", se arata intr-un comunicat al DNA.

Prejudiciul creat bugetului local al municipiului Tirgu Mures este de 4.000.000 lei.

In acest dosar, mai sunt pusi sub urmarire penala:

- MACESANU VIRGIL, CIOBAN MARIA, jurist respectiv secretar in cadrul Primariei Tirgu Mures, si BENEDEK ISTVAN, GOMBOS GEZA CSABA, PETI ANDREI, JOZSA TIBOR, KARACSONY ERDEI ETEL, BAKOS LEVENTE ATTILA, TORZSOK SANDOR LASZLO, KIKELI PAL ISTVAN, SOOS ZOLTAN, HALLER BELA, ROMAN IOANA DANA, MATEI DUMITRU, PUIAC ION CLAUDIU, FARCAS IOAN, GUJAN HERMAN COSMIN LUCIAN, SOMESAN CRISTINA LIGIA, SABAU POP AURELIAN OLIMPIU, LOGHIN LUCIAN MIRCEA, URCAN GHEORGHE, consilieri locali in cadrul primariei Tirgu Mures, cu privire la savarsirea infractiunii de complicitate la abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit,

In dosar se efectueaza acte de urmarire penala si fata de o alta persoana. In cauza procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea SRI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu