vineri, 12 iunie 2015

Ești un bun român! Reclamă de 600.000 de euro pentru a vă convinge că jegurile din Guvern sunt în slujba voastră, mai puțin când dau 15 milioane de euro cadou televiziunilor de partid



Ești un bun român! Reclamă de 600.000 de euro pentru a vă convinge că jegurile din Guvern sunt în slujba voastră, mai puțin când dau 15 milioane de euro cadou televiziunilor de partid
Reclama la ANAF e senzațională. 600.000 de euro făcuți praf pe porcăria  demnă de vreo campanie religioasă de bisericuță de peste ocean (ochi beliți, fericire supremă și nirvana pe pământ), ca să vă convingă cum taxele voastre ajung pe mâna Guvernului controlat de Parlament, care nu face, desigur, cadou bandiților din televiziunea de partid. Ești un bun român, dacă îți plătești obligațiile, iar ei sunt buni români hoți, când vă dedică banii potlogarilor din propriile partide și lăturilor infecte de la televiziunile spuse de știri. Căutați idioții cu pierderi la TV și  căutați lăturile pentru care s-a inventat ajutorul de stat care trebuie denunțat de orice cetățean responsabil!
 http://mariussescu.ro/reclama-anaf-taxe-romania/

Și cireașa de pe tort este că tot noi plătim și pentru reclama de mai sus, conform ANAF, pe pagina lor de Facebook. Și nu e chiar ieftin. Pe bune?
In urma atriburirii contractului conform licitatiei organizate de A.N.A.F., SC Godmother SRL a creat conceptul creativ privind campania de constientizare si educare fiscala a contribuabililor si se ocupa de implementarea componentelor campaniei, de crearea si implementarea unui mecanism decizional consultativ ANAF- contribuabili. Valoarea contractului este de 1.370.000 lei la care se adauga TVA.
Difuzarea spotului ANAF din aceasta campanie a constituit obiectul unei alte licitatii care a fost castigata de Agentia de Publicitate Media Center SRL, valoarea acestui contract fiind de 997.332 lei la care se adauga TVA.
Valoarea totala a proiectului fara TVA, din care s-au cheltuit sumele menționate mai sus, este de 6.535.888,10 lei din care:
– 6.520.888,10 reprezinta valoarea eligibila a proiectului, formata din 5.542.754,88 lei provenind din Fondul Social European si 978.133,22 reprezentand cofinantarea eligibila a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, in calitate de beneficiar al finantarii rambursabile;
– 15.000 lei reprezinta valoarea neeligibila a proiectului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.