luni, 8 iunie 2015

Alo, proștii din IȘJ Mureș, cum e cu 3 lei obligatoriu de plătit la festival?Alo, proștii din IȘJ Mureș, cum e cu 3 lei obligatoriu de plătit la festival?
Pentru proștii de la IȘJ Mureș sub nasul cărora se desfășoară afaceri pe tot felul de bandiți, pornind de la spectacole pe bani în timpul orelor și terminând cu afacerile bandiților pe termopane, asfaltări, pișcotări, școala e gratuită în România! Așa că, bandiți, nu mai cereți bani elevilor, pentru festivaluri, inclusiv pentru festivaluri la care acei elevi participă! 3 lei pentru bilet de intrare, plătit obligatoriu, chiar dacă elevul nu participă! Pe bune, bandiți? De ce nu le luați, lăturilor, bani pentru că intră pe poarta școlii, pentru că uzează clasele, pentru că primesc lapte și corn?! Desigur, Ministerul educației va acoperi din nou rahatul de la Târgu-Mureș sub covorul deja pestilențial.
P.S. Nu mai pomenim de mega-afacerile cupa liceelor pentru retardatul pedelist al lui Florea și pentru Joma, de concursurile fără chitanțe, de susținerea promovării folclorului în școli și de orice golănie de la primărie sau de afacerile de familie pe primărie ale gășcarilor PSD și UDMR de la IȘJ Mureș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu