luni, 22 iunie 2015

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și indicatoarele lor Kiss Unicum….pletoase



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și indicatoarele lor Kiss Unicum….pletoase. Aici sunt banii dumneavoastră și interesele banditului PDL!
După 2-3-4 mandate de leneș ordinar, gagiul din primărie a inventat dedicația indicatoare fără număr pentru Kiss Unicum. Unde nu a existat indicator rutier banditul a plantat și a decontat. DNA Mureș, poate verifici zecile de mii de indicatoare, dintre care unele dublate, pentru că banditul etnic nu putea pune în sensul de circulație distrus de bandit prin inventarea sensului unic și a parcării pe trotuar, cu dedicație pentru gagiul cu Tracia Trade, un alt ins  în afacerile căruia  DNA Mureș trebuie să își bage botul. Gagiul de la Tracia e un altfel de Maior, care umflă non-stop de la găinarul etnic din PDL, dar asta o știe DNA  Mureș fără Curcă. Atenție, deocamdată, la indicatoarele …pletoase, pentru că banditul din primărie le-a montat aiurea și a decontat cu obrăznicia etnică specifică.

P.S. Pe motiv nemărturisit de mafie etnică PDL  Mureș, poliția rutieră nu se bagă, astfel că scursurile sereistului Bretfelean fac munca cerută de bandit, nu doar lipindu-i autocolante din banii publici (1900 de euro, 3000 de exemplare, magazin FCM, singura afacere de pe licitatiapublica.ro, dovadă că bandiții PDL și securiștii de rahat și pistol au premeditat atacul imaginar și în limba română al...vandalilor.  Recompensa? 45.000 de lei pe așa-zisa AS sindicală a primăriei și poliției locale (atenție, DNA Mureș!), excursii cu delegația...folclorică a primăriei, tabere cu vulturii albaștri ai beției, de putere, desigur. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.