sâmbătă, 27 iunie 2015

Hoția de la Timișoara, model pentru bandiții trans-etnici cu cadou pentru bandiții PDL de la ASA Targu-Mureș



Hoția de la Timișoara, model pentru bandiții trans-etnici cu cadou pentru bandiții PDL de la ASA Targu-Mureș
Vă este cunoscut că jegurile in  PSD/PDL/UDMR și din primăria Târgu-Mureș sunt urmărite penal pentru furtul de un milion de euro din banii publici, bani dați la comanda banditului mare și etnic al PDL Mureș pentru scursura idioată PDL de la FCM/ASA. Banditul care nu își plătea impozitele la stat, dar primea de la porcii lui dedicații din banii publici, are corespondent la Timișoara!
Atenție, DNA Mureș, cum rămâne cu mita luată de Claudiu Maior de la Coral, cum a scris EVZ pe baza datelor din dosarul DNA a altui borfaș?! În caz că nu v-ați prins, ședințele cu dedicații de bani  pentru Coral erau nășite de Maior, iar bandiții lui Florea  și-au înregistrat marca imediat după furtul banilor, dovadă că pungașii vroiau să ascundă banii! Atenție, bandiții lui Florea au botezat banii dedicați Coralului taxă de…habitat!

Dacă tot a scris EVZ că Claudiu Maior a luat mită de la Coral prin Kagan, poate se prinde și DNA cine era șeful de ședință la afacerile cu Coralul! Hai că se poate, trimiteți prietenarul lui Țerbea acolo unde a fost înainte pungașul respectiv

Dacă tot a scris EVZ că Claudiu Maior a luat mită de la Coral prin Kagan, poate se prinde și DNA cine era șeful de ședință la afacerile cu Coralul, în 2007 și 2013! Hai că se poate, trimiteți prietenarul lui Țerbea acolo unde a fost înainte pungașul respectiv înainte ca porcii PNȚCD să îl scoată prin grațiere dedicată.
Claudiu Maior, șef de ședințe cu dedicația Coral Impex! Taxa de habitat pentru firma care e dată de EVZ ca fiind cea care îi dădea mită lui Maior, prin Kagan Ildiko!
În 2007, dar și în 2013, se inventează o afacere prin dedicație, pentru Coral Impex! Taxa de habitat e la alții taxă de ridicat gunoaie, nu la păcălicii PDL Mureș și la scursurile aduse ilegal în primărie, în consilii locale, pentru consiliere personală pentru lepădătura etnică și ca PFA de partid a banditului. La Târgu-Mureș taxa de habitat e taxă pentru Coral Impex! Maior, mereu la butoane în anii respectivi, iar EVZ a scris chiar că DNA a găsit că mita circula la Târgu-Mureș după modelul Zalău, cu același Maior luând mita prin Kagan Ildiko!  Coral Impex a donat pentru campania PDL și a sponsorizat Zilele târgumureșene și concertul Iglesias la care bandiții PDL Mureș l-au trimis pentru reclamă electorală chiar pe păcăliciul ilegal Maior. Crede DNA Mureș, fără Curcă, că e ceva putred în a se dedica ceva și a se se primi sponsorizare de la firme care ar trebui să fie capitaliste și să nu ofere nimic celor care le-au omenit? DNA, verifică telefoanele lui Maior și în 2007!
EVZ a pus și pe net articolul prin care Maior e acuzat că a luat mită de la abonata Coral, prin Kagan Ildiko! DNA, vezi că gagiul are probleme și cu ANI, pentru PFA-ul inventat de porcul pedelist. Dați și cu legea avertizorului pentru că porcul mare PDL Mureș și-a angajat scursurile în Primăria Târgu-Mureș!
http://www.evz.ro/exclusiv-evz-schijele-coruptiei-din-dosarul-uioreanu-ii-lovesc-pe-edilii-din-zalau-si-targu-mures.html
EXCLUSIV EVZ. Schijele corupției din Dosarul Uioreanu îi lovesc pe edilii din Zalău și Târgu Mureș
Autor: Mihai Şoica | vineri, 29 august 2014 | 7 Comentarii | 1238 Vizualizari
Radu Căpâlnașiu, primarul Zalăului, este acuzat de DNA că a primit șpagă după modelul Uioreanu
În ambele cazuri, pentru a se da mită, s-ar fi folosit „modelul Cluj-Uioreanu”, prin angajați interpuși.
Dosarul care îl priveşte Horea Uioreanu, preşedintele arestat al Consiliului Judeţean Cluj, a fost o sursă excelentă pentru procurorii DNA de a descoperi şi alte fapte de corupţie, în care ar fi implicaţi primarul din Zalău, Radu Căpâlnaşiu şi viceprimarul din Târgu Mureş, Claudiu Sergiu Maior.
Cei doi edili au fost filați de SRI, iar telefoanele lor au fost puse sub ascultare după ce procurorii DNA Cluj au descoperit că un om de afaceri care îi dădea șpagă lui Uioreanu proceda asemănător și în cele două cazuri.
În cursul lunii martie 2014, procurorii DNA au aflat de la principalul martor al acuzării din Dosarul Uioreanu, Răzvan Pop, că patronul firmei Coral Impex SRL din Ploieşti, Alexandru Badea, i-a dat preşedintelui CJ Cluj, o şpagă de 70.600 lei, pentru a aproba efectuarea unei plăţi în valoare de 130.000 de lei pentru serviciile de deratizare făcute de societate la şcolile din judeţul Cluj.
Pornind de la această informație, procurorii DNA au solicitat Curții de Apel Cluj aprobare pentru filarea și interceptarea convorbirilor telefonice purtate de Alexandru Badea cu diverse persoane.
Se lucra prin interpuși
Aşa s-a descoperit faptul, susţine DNA, că patronul de la Coral Impex SRL i-ar fi avut pe statul de plată al şpăgilor şi pe primarul din Zalău, Radu Căpâlnaşiu şi pe viceprimarul din Târgu Mureş, Sergiu Maior. „Astfel, s-a stabilit că, în mod regulat, omul de afaceri remite sume de bani decizionalilor de la nivelul primăriilor din Zalău și Târgu Mureș, sumele de bani fiind consecutive plăților aferente contractelor încheiate între Coral Impex și instituțiile publice”.
La fel ca şi în cazul lui Uioreanu, care lua mită prin intermediul şefului său de cabinet, Răzvan Pop, DNA a descoperit că primarul din Zalău se folosea de serviciile lui Vasile Jugrestan, directorul Corpului de Control din Primăria Zalău, în timp ce viceprimarul Maior lucra prin intermediul lui Ildiko Kagan, şefa Serviciului de Control Activităţi Edilitare din cadrul Primăriei Târgu Mureş.
„Punctual, s-a stabilit că, pentru plăţi efectuate de Primăria Zalău la finele lunii martie 2014, omul de afaceri Badea Alexandru a întrat în legătură cu un angajat al instituţiei publice (Jugrestan Vasile - n.r.), căruia i-a promis că va face o vizită la Zalău, la data de 10 aprilie 2014, când va aduce ce a promis, şi a cerut să-i fie aranjată o întâlnire şi cu primarul Căpâlnaşiu Victor”.
Primarul din Zalău susţine că instituţia pe care o conduce are un contract cu firma Coral în valoare de 800.000 de lei. „Nu mai țin minte dacă anul acesta m-am întâlnit cu Alexandru Badea și nici nu îmi pot explica de ce angajatul nostru Jugrestan apare în înterceptări. Noi am avut mai multe diferenduri cu cei de la Coral şi le-am reţinut bani pentru lucrări efectuate pe suprafeţe mai mari decât cele reale”, a spus primarul Căpâlnaşiu.
Vicele se jură că nu a primit șpagă
Primăria Târgu Mureş are un contract cu societatea Coral Impex în valoare de 1.8 milioane lei. Exact ca la Zalău, patronul de la Coral Impex a discutat în data de 25 martie 2014 cu Kagan Ildiko, șefa Serviciului de Control, la scurt timp după plata unei tranşe din contractul de 1.8 milioane de lei.
„Așa cum rezultă din contactele avute în zilele de 25 și 26 martie 2014, între Badea Alexandru și funcționarii din instituția publică, sumele de bani remise sunt destinate numitului Maior Claudiu, viceprimar, persoană care ține și ea, în mod frecvent, legătura cu Badea Alexandru”, se arată într-un document al DNA, aflat la dosarul de corupţie care îl priveşte pe Horea Uioreanu.
„Prostii. Nu am primit bani”
Viceprimarul din Târgu Mureş a catalogat drept „prostii” faptul că ar fi primit mită de la patronul de la Coral. „Sunt prostii aceste informaţii, eu nu am primit bani de la el niciodată. Pe Alexandru Badea îl cunosc, dacă lucrează cu Primăria. Firma lui probabil lucrează cu noi de vreo 4-5 ani”, a comentat viceprimarul Maior.
Claudiu Mario, viceprimarul din Târgu Mureș, a fost luat
în vizorul DNA, după ce patronul Coral a fost interceptat


Bandiții lui Dorin Florea au înregistrat marcă la nici 20 de zile după ce au furat banii târgumureșenilor pentru retardatul cu datorii la stat!



Bandiții lui Dorin Florea au înregistrat marcă  la nici 20 de zile după ce au furat banii  târgumureșenilor pentru retardatul cu datorii la stat!
Pentru că banditul  își angajează rahatul pe PFA în nici 48 de ore,  nu e problemă    se inventează marcă înregistrată tot pentru borfașul PDL Mureș. Dacă banditul etnic vrea asta anexează și Ungaria, nu-i așa?!
La data de 18 iulie 2013, suspectul Dorin Florea în calitate de primar al municipiului Tîrgu Mureș și ordonator principal de credite și-a îndeplinit defectuos atribuțiile de serviciu prin încălcarea prevederilor mai multor acte normative care interziceau alocarea de fonduri de la bugetul local către Asociația Sportivă Fotbal Club Municipal Tîrgu Mureș, întrucât aceasta avea obligații de plată neonorate privind impozitele și taxele către stat, precum și contribuțiile către asigurările sociale de stat. Concret, suspectul a inițiat, în condiții ilegale, un proiect de hotărâre de consiliu local, care a stat la baza adoptării, în mod ilegal, la data de 25 iulie 2013, a hotărârii a Consiliului Local Municipal privind aprobarea alocării, de la bugetul local, a sumei de 4.000.000 lei pentru sezonul competițional 2013-2014, în vederea continuării asocierii dintre municipiul Tg. Mureș și Fotbal Club Municipal Tg. Mureș. La acea ședință a participat, pe lângă cei 20 de suspecți – consilieri locali, și secretarul Primăriei Municipiului, suspecta Cioban Maria, care a contrasemnat documentul respectiv”, se arată în comunicatul DNA
La nici 20 de zile, în 8 august, bandiții lui Florea inventează marca înregistrată, pentru viitoarea afacerea ONG din banii publici pentru bastardul PDL Mureș!

COMUNICAT

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul CHIVORCHIAN HAIC GHEORGHE, director executiv al unui club de fotbal, la data faptelor, în prezent secretar general al Federației Române de Fotbal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de complicitate la abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit și fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată.

Din ordonanța de punere în mișcare a acțiunii penale întocmită de procurori a rezultat că există date și indicii temeinice potrivit cărora:

În cursul anului 2008, angajați din cadrul Consiliului Județean Timiș, cu știință, au întreprins demersurile necesare, pentru alocare unor sume de bani în vederea susținerii echipei de fotbal ce aparținea S.C. Politehnica 1921 Știința Timișoara & Invest S.A.
Concret, aceștia au avizat, cu încălcarea dispozițiilor legale, o hotărâre a Consiliului Județean Timiș și au semnat un protocol de colaborare pentru realizarea unui proiect de ridicare a nivelului performanței sportive și asigurarea condițiilor de accedere și participare a echipei la competițiile de club UEFA.
În baza acestor documente, cu încălcarea dispozițiilor legale, au fost acordate societății comerciale mai sus menționate, care la acel moment înregistra restanțe la plata obligațiilor către bugetul de stat și către finanțatorul Consiliul Județean Timiș, mai multe sume de bani totalizând peste 1.000.000 euro, sumă ce constituie prejudiciu adus bugetului Consiliului Județean Timiș.
Din probele existente la dosarul cauzei a rezultat faptul că, după aprobarea finanțării, în scopul întocmirii și efectuării înregistrărilor financiar contabile de către angajații Consiliul Județean Timiș a sumelor de bani virate către firma respectivă, inculpatul Chivorchian Haic Gheorghe, pentru a sprijini activitatea infracțională a angajaților respectivi, a prezentat și depus documente false din care rezulta că sumele de bani acordate au fost utilizate pentru achitarea drepturilor de natură salarială sau asimilată veniturilor către jucătorii de fotbal legitimați la clubul de fotbal respectiv.
În realitate acești bani au fost utilizați de către firma respectivă în alte scopuri, respectiv pentru plata datoriilor și penalităților anterioare aferente acestor datorii rezultate din contractele de închiriere și întreținere a stadionului „Dan Păltinișanu” aflat în proprietatea Consiliului Județean Timiș și închiriat echipei de fotbal, precum și pentru plata datoriilor fiscale stabilite în sarcina clubului de fotbal rezultate din executări silite efectuate de organele fiscale ale Ministerului Finanțelor Publice, etc.

Inculpatului Chivorchian Haic Gheorghe i s-a adus la cunoștință calitatea procesuală în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.