joi, 11 iunie 2015

Bandiții PDL Mureș l-au trimis pe gagiul dat de Evenimentul zilei mituit de firma Coral să inaugureze….furtunuri!



Bandiții PDL Mureș l-au trimis pe gagiul dat de Evenimentul zilei mituit  de firma Coral să inaugureze….furtunuri!
Cu bandiții din PDL Mureș urmăriți penal, cu dosare la ANI, CNCD sau aiurea, porcii lui Florea încearcă să îi facă imaginea mai puțin câcănie ilegalului Maior, dovedit de instanță ilegal viceprimar, acuzat de ANI că a furat 35.000 de lei pe  PFA inventat special (3 iulie, cu angajare la borfașului lui de partid, în 5 iulie!). Bastarzii se folosesc de siteul pe bani publici pentru imaginea neterminatului din propriul partid - abuz în serviciu, folosirea bunurilor instituției în folosul propriu, politizarea instituției, angajarea de bastarzi din partidul tău, căutați legea avertizorului public! iar DNA Mureș uită că EVZ a dat că Maior a luat mită de la Coral, prin alt  ins cu PFA, Kagan Ildiko. DNA Mureș trebuie doar să verifice convorbirile bandiților PDL Mureș și conturile bastarzilor și calitatea lui Maior de șef de ședință la dedicațiile pentru Coralul care l-ar fi mituit! Știm că e Târgu-Mureș și că bandiții români sunt ocrotiți și susținuți, pentru că furtul etnic nu e posibil decât prin avortoni aleși etnic la primărie, prin bandiți care primesc doar etnic dedicațiile și prin campaniile cu bandiții din SRI din dotare, conform cărora vandalii și maghiarii atacă sau fură Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul!
Atenție, scursurile lui Florea fac comunicatele pe rahatul agramat cunoscut, în lipsa insectei (doar după nume), iar bandiții lui Florea au sutele de mii de euro dedicate lui Cătană, cel care se laudă că merge cu presa idioată la notar, pentru stabilirea cotelor, în ceva ce pute a cartel și a frică de bandiții PDL Mureș și de hoții etnici din primărie.
P.S. Căutați vreun intermediar pentru furtun la banditul etnic PDL, după modelul patinoare, reabilitări, termopane, publicitate, în orașul mega-hoților români, dar în care maghiarii lasă bandiții din UDM să fure împreună cu hoții români?!
P.S.2 Unde sunt concursurile găinarilor din PDL angajați la șeful lor de partid, calificările pe PFA ale zdrențelor, concursurile rudelor celor din DNA/PNA care l-au anchetat pe Florea (Sandu, Pașcan, Morar), angajările rudelor din primărie pe criteriul rudă, decontările pe traduceri, consilieri și ce a mai vrut bastardul etnic, chitanțele de la autocolantele banditului PDL, pentru camania secăturii sau pe tipografia borfașilor PDL, unde sunt chitanțele pentru bandiții PDL la sondaje de opinie pe subordonații PDL și așa  mai departe. Știm, e orașul hoției românești, dar DNA și Curtea de conturi sunt și din banii maghiarilor! 

Claudiu Maior: „Vom sprijini şi pe viitor activitatea ISU Mureş”
Joi, 11 Iunie 2015 13:57 | Imprimare | Email



Marime text:





Joi 11 iunie, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a avut loc acţiunea de predare – primire a unui număr de 36 de furtunuri de refulare tip C şi 20 de bucăţi de tip B, materiale achiziţionate de Primăria municipiului Tîrgu Mureş.

„Parteneriatul cu ISU Mureş ne onorează şi în acest sens am ţinut să sprijinim activitatea ISU prin cumpărarea şi donarea unui număr de 56 de furtunuri necesare pentru stingerea incendiillor. Asigur conducerea ISU de întreg sprijinul şi implicarea primăriei şi pe viitor, la toate acţiunile şi activităţile desfăşurate în comun. 15.000 de lei este valoarea investiţiei, dar mai presus de aceasta stau bucuria şi satisfacţia noastră faţă de cei care, necondiționat, zi şi noapte sunt la datorie, în slujba comunităţii târgumureşene”, a declarat viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior, prezent la acest eveniment festiv.



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.