miercuri, 17 iunie 2015

Alo, DNA Mureș, unde sunt banii din transferul lui Bumba de la echipa ținută de bandiții PDL Mureș din milioanele de euro cu duhoare de retardat de partid?! Bandiții lui Florea poate dau cei 200.000 de euro înapoi pentru instalația de nocturnă folosită de scursura subordonată!



Alo, DNA Mureș, unde sunt banii din transferul lui Bumba de la echipa ținută de bandiții PDL Mureș din milioanele de euro cu duhoare de retardat de partid?! Bandiții lui Florea poate  dau cei 200.000 de euro înapoi pentru instalația de  nocturnă folosită de scursura subordonată!

Cu găinarii lui Florea urmăriți penal  și cu gagiul rasist la fel, pentru furtul, practic, a unei sume de un milion euro, cadou potlogarului pedelist care nu își plătise datoriile la stat, DNA Mureș e invitată să caute banii din transfer și salariile jucătorilor/guriștilor FCM/ASA. Jucătorii sunt la un club ținut din banii prostimii, prin bandiții PDL Mureș și prin scursurile șantajabile din alte  partide. Ce se întâmplă, DNA Mureș, când jucătorul de la clubul pe bani publici e transferat? Retardatul și familionul bagă banii la ciorap? Alături de banii pe care jegurile PDL nu i-au cheltuit  pentru instalația de nocturnă care  a trebuit să fie cumpărată de banditul mare PDL Mureș din banii târgumureșenilor (200.000 de euro)? Sau bandiții PDL își cumpără cu toții elicoptere, pentru vreo mită elegantă gen rahatul Țerbea sau pentru sinucidere/accident, dacă banditul e prins?!
P.S. DNA Mureș, caută și  decontările bastardului pe Siletina, pe transport galerie cu abonament anual, intrarea gratuită la Weekend pentru idioții puși să strige pentru echipa hoților etnici ai PDL Mureș și poți chema de pe stradă avocățeii dacă tot se merge cu galeria, cu avocații din banii publici ai întreținului de scursură PDL, până și la DNA.
Gsp zicere:Hapoel Tel Aviv a ajuns în această seară la un acord cu ASA Tîrgu Mureș pentru transferul definitiv al mijlocașului Claudiu Bumba.

Jucătorul va sosi la începutul săptămînii viitoare în Israel pentru a semna un contract pe 4 ani cu formația din Tel Aviv.

ASA Tîrgu Mureș va încasa 650.000 de euro în schimbul lui Bumba, care va avea un salariu stagional de 350.000 de euro.

Deși Bumba voia să meargă în Vest, Hapoel a reușit să-l convingă sub pretextul că de aici va putea pleca mai ușor la o echipă mare din Europa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.