sâmbătă, 27 iunie 2015

Pont DNA Mureș, afacerile cu parcări ale bandiților PDL Mureș și cu pupincuriștii șefi de asociații de proprietari



Pont DNA Mureș, afacerile cu parcări ale bandiților PDL Mureș și cu pupincuriștii șefi de asociații de proprietari
Toată lumea știe că șefii de asociație trebuie să facă rost de semnături pentru banditul PDL de primărie,  cel puțin la Târgu-Mureș. Bandiții din primărie au nevoie de semnături pentru afacerile cu dedicație Senin, Valpet, Astor, Kiss Unicum, astfel că mafioții PDL și de primărie trimit șobolanii șefi de asociație ca să strângă semnături  de la locatari, pentru lucrările care vor fi pe firmele bastarzilor PDL Mureș și ceilalți condamnați penali ai mafiei PDL Mureș. Și astfel ajungeți să vă parcați mașina pe gunoiul de parcare Senin, care a costat peste 3000 de lei (800 de euro, mai precis) locul de parcare. Bandiții din primărie nu au parcări doar pentru Senin, astfel că și alți abonați prestează, unii chiar șobolani subordonați din partid. Pentru DNA Mureș, recompensele pentru pupincuriștii lui Florea și retardatul lui pe PFA din primărie sunt abonamente la gunoiul FCM/ASA, chemări la  revelionul șobolanilor șefi de asociație de proprietari, băut în mijlocul străzii, cu sereistul retardat și cu retardatul lui Florea, apariție la televiziunea de propagandă a porcului pedelist, cu Cătană  umflând  banii publici și distribuindu-i presei care pupă fundul banditului pedelist, în ceva ce miroase a cartel și a intermediar care scurge banii destinați licitațiilor, cu notarul cu care se laudă că duce presa bovină.
 DNA, verifică afacerile cu parcările, îndeosebi pe Senin și apariția  în control a retardatului PDL al lui Florea, dat ca insul care deține firma respectivă, din umbră.
DNA. verifică și cele 10 abonamente plasate de șefii de asociație de proprietari, 10 per persoană, care au fost decontate de bandit din banii publici.
DNA, verifică legislația care spune clar la câți metri de geamul locuinței se poate parca, asfaltările pe Valpet, Astor și alți condamnați pentru corupție.
DNA, verifică valoarea reală  a lemnului și pișcotulului Senin!
DNA, verifică numărul locurilor de parcare date pe familie, parcarea camioanelor,  a benelor, a rulotelor, doar pentru că banditul de șef de asociație e atât de porc încât parchează în fața blocului și mașina de serviciu! 
DNA, afacerea cu parcări umflă banul și la Kiss Unicum, Valpet, Astor, pentru că banditul din primărie  desființează un sens de circulație, pentru a trage cu vopsea abonatul de la Tracia Trade sau alt abonat la scursurile PDL Mureș. Totuși, banditul etnic nu renunță la plantat indicatoare, astfel că mafiotul din PDL le plantează  și pe cele destinate sensului desființat exact în fața indicatoarelor pentru sensul rămas. Mega-hoții românești, aproape eminamente, niscaiva mărunțișuri pentru ceea ce bandiții PDL Mureș consideră maghiarii buni, adică ăia care fac afaceri cu scursurile PDL și din primărie. Restul sunt maghiarii răi, fapt dovedit de amenzile luate de Florea pentru refuzul de a inscripționa bilingv  școlile, de a se face anunțuri bilingve la radioul pirat din Week-end. Totuși, pentru mafioții PDL Mureș există și secuii buni, cei cărora banditul etnic li se adresează cu sintagma frați secui și pentru care semnează, ca Ținutul secuiesc să fie capitală culturală europeană!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.