miercuri, 3 iunie 2015

Ce au ratat hoții din primăria Târgu-Mureș și din consiliul local, golănașii cu furt denunțat de DNA: titluri de cetățeni de onoare pentru fotbaliștii rezolvați cu mita pentru arbitraje de banditul Țerbea! Bine că pot da cadou 3 milioane de euro pentru interesul scursurilor PDL, PSD și UDMR și pentru etnicii din instituții de învățământ



Ce au ratat hoții din primăria Târgu-Mureș și din consiliul local, golănașii cu furt denunțat de DNA: titluri de cetățeni de onoare pentru fotbaliștii  rezolvați cu mita pentru arbitraje de banditul Țerbea! Bine că pot da cadou 3 milioane de euro pentru interesul scursurilor subordonate PDL, PSD și UDMR și pentru etnicii din instituții de învățământ, în loc de o diplomă scoasă la tipografia banditului PDL cu nașă nășită de banditul PDL.

Nici bandiții din primărie și consiliul local nu mai sunt bandiții care erau, dovadă că hoțomanii nu au fost în stare să imagineze asta:
Gsp zicere:
O parte dintre fotbaliştii de la FC Botoşani şi oameni din staff-ul tehnic vor primi titlul de cetăţeni de onoare ai municipiului. Astfel, Patache și Acsinte (foto) se alătură pe o listă cu Ion Caramitru sau Mircea Dinescu.

Echipa a reușit o clasare la mijlocul Ligii 1, pe locul 8. Totuşi, din cauza insolvenţei care a lovit mai multe cluburi, moldovenii vor participa în premieră în Europa.

Mai mulţi aleşi municipali au ţinut să felicite echipa locală pentru performanţele obţinute pînă acum şi pentru faptul că au făcut ca numele Botoşaniului să fie auzit la nivel naţional, într-un mod pozitiv. Aprecierile aleşilor municipali s-au îndreptat şi către antrenorul echipei şi către finanţatori, spunînd că este o performanţă obţinută cu multă sudoare şi inteligenţă, dar şi cu cheltuieli foarte mari.

"Acordarea acestui titlu este o încununare a performanţei sportive de neegalat pentru Municipiul Botoşani şi reprezintă aprecierea Consiliului Local pentru efortul depus şi pentru că au contribuit la această mare realizare.

Toţi cetăţenii municipiului Botoşani sînt părtaşi la această performanţă prin taxele şi impozitele pe care le plătesc. Le mulţumesc în numele Consiliului Local tuturor botoşănenilor pentru sprijinul pe care l-au acordat pentru fotbalul local", a spus Eugen Ţurcanu.

"S-a reuşit după atîţia ani de eforturi, de sacrificii a celor care au reprezentat Botoşaniul în elita acestui sport şi au reuşit o performanţă incredibilă, istorică. S-a vorbit mult legat de acest lucru şi cred că e o recunoaştere binemeritată că în ultimii ani s-a vorbit de Botoşani la nivel naţional şi asta într-un mod pozitiv. S-a găsit un canal de comunicare, un fenomen, prin care se reuşeşte crearea unei imagini pozitive", a apreciat şi primarul Ovidiu Portariuc.

În urma votului consilierilor locali vor primi titlul de cetăţean de onoare al Municipiului Botoşani jucătorii Andrei Patache, Florin Acsinte, Mihai Bordeianu, Alin Bordeanu, antrenor cu portarii şi Alin Bejan, antrenor secund.

Această distincţie va fi acordată şi lui Leo Grozavu, antrenorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, principalul finanţator al echipei, şi lui Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani. Toţi cei propuşi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.