luni, 8 iunie 2015

Bandiții PDL Mureș au recompensat ziariștii cu…inițiative în afacerea fotbal din banii publici cu echipa consulatului maghiar!



Bandiții PDL Mureș au recompensat ziariștii cu…inițiative în afacerea fotbal din banii publici cu echipa consulatului maghiar! 50.000 de lei de ras de către bandiții etnici ai Târgu-Mureșului!
Pentru că bandiții PDL Mureș aveau de cheltuit 50.000 de  lei din banii publici, s-a inventat meciul angajaților din primărie cu angajații consulatului maghiar și cu exponenți  ai presei mureșene și recompensarea celor băgați în față ca…inițiatori. Să ghicim, bandiții PDL Mureș au cheltuit banii pe scursurile de angajați tot pe Joma?! Atenție, DNA, bandiții  PDL Mureș au inventat și Cupa liceelor în același scop și pentru bandiții PDL Mureș maghiarul/secuiul bun  e doar cel cu afaceri/interese/semnături/pupătură pentru zdreanța etnică, pornind de la afacerile pe magazine, sport, pază, indicatoare, centrale, construcții, reparații, spații verzi.

P.S. Atenție, DNA și la transformarea siteului pe bani publici în tribună pentru retardații lui  Florea și porcii etnici pe care banditul cunoscut vrea să îl lase la primărie, mizând că mita și dosarul de la ANI dispar, iar DNA uită că banditul PDL Mureș are dedicații de la hoții români.
Luni, 8 iunie 2015, viceprimarul Claudiu Maior a  premiat, în sala de protocol a municipalității, sportivii care nu au putut participa la Gala Sportivilor din cadrul Zilelor Tîrgumureșene, aceștia fiind plecați la diferite competiții în intervalul sărbătorii orașului din luna mai. ”Vă doresc rezultate deosebite și pe viitor și am speranța ca în 2016 premiile să fie mult mai substanțiale. Îndemn cluburile sportive să aplice proiecte pentru a primi finanțare. Este păcat ca banii alocați acestui segment să nu poată fi dați spre beneficiul sportivilor, indiferent la ce ramură ne referim”, a declarat Claudiu Maior. Totodată, viceprimarul Claudiu Maior i-a îndemnat pe sportivi să nu uite de importanța pe care o au și rezultatele bune la învățătură, pe lângă cele strălucite la competițiile sportive. Au fost premiați: Barabas Monica – CS Olimpic; Târșoagă Andreea – CS Olimpic; Moldovan Paul – Dance Art; Tătar Cristina – Dance Art; Szotz Daniel – CSS Tîrgu Mureș; Egresi Melinda – CSS Tîrgu Mureș; Szocs Attila – CS Orienter; Szocs Zsoltan jr. – CS Orienter; Dobai Andras – City Us; Kusmodi Tamas – City Us; Szucher Ervin – premiu jurnalist presă sportivă; Mircea Răchită – premiu jurnalist presă sportivă.



Biroul de presă al primăriei


Atenție, bandiții PDL Mureș cheltuiesc 50.000 de lei cu dedicație, pentru miuță! Armonia hoției etnice, să ghicim, cu dedicație pe gagiul de la Joma și pe retardatul pe PFA a banditului PDL și de primărie!



Atenție, bandiții PDL Mureș cheltuiesc 50.000  de lei cu dedicație, pentru miuță! Armonia hoției etnice, să ghicim, cu dedicație pe gagiul de la Joma și pe retardatul pe PFA  a banditului PDL și de primărie! 100.000 de lei cadou pentru camarila porcului mare PDL Mureș!
DNA, atenție la asta, dar și la zecile de mii de euro aranjate de banditul PDL pe asociația sportivă a sindicatului din primărie și poliția locală a sereistului Bretfeleanus! Bandiți,voi dați banii publici   la sindicaliști, ca porcii să vă cumpere alte tricouri Joma?! Apropo, DNA, în baza cărei legi banditul etnic dă banii publici la sindicat? Sau e mafia banditului care se crede de neatins și care trimite retardatul de subordonat și rahat de partid ca să semneze actele primăriei?! Hoție pur românească, UDMR își ia partea din  ce fură banditul etnic și de aceea nu demască porcul de român?

P.S.Ce armonie deplină după ce udemeriștii au votat pentru retardatul etnic  a lui Florea! Pentru banii de Peninsula, pentru festivaluri...secuiești, pentru concertele festive de 30 august.
  Primăria Tîrgu Mureș organizează duminică, 19 aprilie 2015, de la ora 15.00, Turneul de minifotbal CUPA ARMONIEI. Evenimentul se va desfășura la Complexul de Agrement și Sport Mureșul - Week-End din Tîrgu Mureș. Echipele participante sunt: Consulatul General al Ungariei de la Miercurea Ciuc, A.S.A. – fostele glorii ale anilor ’70 și ’80, presa mureșeană și echipa Primăriei Tîrgu Mureș. Joi, 16 aprilie, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la Primăria municipiului Tîrgu Mureș, viceprimarul Claudiu Maior a declarat: ”Vreau să le mulțumesc în primul rând fostelor glorii ASA, care s-au alăturat aceastui proiect și sper ca din 6 în 6 luni să reușim să ne întrunim în această formulă pe terenul de minifotbal.” În calitate de reprezentant al fostelor glorii ASA, Kanyaró Attila a precizat: ”Sunt deosebit de onorat să reprezint echipa de aur și mă bucur pentru această inițiativă, mă bucur că vom putea petrece niște momente frumoase, alături de reprezentanții Consulatului, ai Primăriei și nu în ultimul rând vom fi onorați să jucăm alături de jurnaliștii mureșeni. Este probabil unul dintre cele mai prielnice momente în organizarea acestui turneu de minifotbal, și spun asta și pentru că în acest moment sunt clipe de glorie pentru echipa ASA Tîrgu Mureș, pentru suporteri și pentru oraș.” Din partea jurnaliștilor mureșeni a fost prezent la conferința de presă, Szucher Ervin, cel care a inițiat acest proiect ”Idea acestui turneu a pornit în toamna anului 2014, atunci când meciul România-Ungaria a stârnit un adevărat război în țară. Noi, la Tîrgu Mureș dorim să arătăm că fotbalul înseamnă altceva și nu e un război al etniilor. Îi mulțumesc viceprimarului Claudiu Maior, care a fost deschis acestei inițiative și consulului maghiar Zsigmond Barna Pál, care deasemenea a salutat proiectul și s-a alăturat acestuia.” În cadrul conferinței de presă a fost efectuată și tragerea la sorți a primelor meciuri, astfel primele partide se vor disputa între echipa presei vs. echipa gloriilor ASA, partide urmate de jocul dintre Primăria Tîrgu Mureș și echipa Consulatului maghiar. Meciurile se vor desfășura de la ora 15.00 pe terenul cu gazon sintetic de la Complexul de Agrement și Sport Mureșul – Week-end, iar în caz de vreme nefavorabilă partidele se vor disputa la Liceul cu Program Sportiv Szász Adalbert.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.