marți, 30 iunie 2015

Atenție la interesele bandiților PDL Mureș pentru familionul Urdă (Adru Solutions)Atenție la interesele bandiților PDL Mureș pentru familionul Urdă (Adru Solutions)
Poate că DNA verifică ce borfaș și retardat PDL Mureș a făcut lobby pentru familionul Urdă și prețul  real al containerelor. Acolo unde bandiții PDL Mureș se afișează e rost de dedicații sau de afaceri pe mafia PDL  Mureș, popularizate de gunoaiele lui Cătană care merge cu presa bovină la notar, pentru a stabili cotele pentru cretinii din presă cărora le e frică de mafioții PDL Mureș și de bandiții din primărie și care lasă intermediarul să zburde în bani publici, primiți în parte de  sclavii care acceptă să scrie de retardatul lui Florea. Cum e, DNA, cu mita luată de Maior de la Coral, cum a scris Evz din dosar DNA? Banditul etnic vrea urmaș la hoții etnice, cum răspundeți, băgați doar banditul etnic în dosare și lăsați orice retardat PDL să continue să…continue?! Atenție la exprimarea gunoiului aciuat la biroul de presă și la frica retardatului de a numi firma dedicată!
Noi containere subterane pentru depozitarea gunoiului menajer, montate în cartierele din Tîrgu Mureș


     Primăria Tîrgu Mureș a achiziționat 13 containere subterane pentru depozitarea gunoiului menajer, care vor fi montate în cartierele din Tîrgu Mureș în perioada următoare. Primele lucrări de implementare au demarat în cartierul Pandurilor, zona Parcului Roșu. Viceprimarul municipiului, Claudiu Maior a verificat la începutul acestei săptămâni stadiul lucrărilor: ”Sper ca măsura luată de Primăria Tîrgu Mureș să-i bucure pe locuitorii acestei zone. Dacă dorim un oraș civilizat, spunem implicit că ne dorim un oraș mai curat. Tîrgumureșenilor le recomand să folosească aceste containere într-un mod responsabil și să asigure menținerea curățeniei în zonă. Prin montarea acestor dispozitive punem punct răspândirii gunoiului, containerele sunt perfect ermetice, nu mai atrag şoareci şi şobolani, sunt salubre, estetice şi împiedică răspândirea de mirosuri neplăcute mai ales în perioada verii.”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior. ”Mulțumim domnului viceprimar Claudiu Maior pentru interesul acordat și pentru faptul că s-a ținut cont de cererile asociației noastre de proprietari. Prin montarea acestor ghene subterane sunt sigur că eliminăm din zona cetățenii care scotoceau prin gunoaie și mereu lăsau mizerie în jurul tomberoanelor”, Iuga Ioan, Asociația de Proprietari 201. În perioada următoare vor mai fi montate containere subterane în zonele: str. Liviu Rebreanu, str. Măgurei la intersecția cu str. Pășunii, str. Livezeni (zona de la lângă Pocloș), în cartierul Unirii, pe strada Petru Dobra și pe strada Transilvaniei. Costurile acestor 13 containere se ridică la suma de 400.000 lei +TVA și sunt asigurate din bugetul local.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu