luni, 15 iunie 2015

Chiar așa. DNA Mureș, urmăriții penali sunt lăsați să facă alte dedicații la scursurile subordonate politic lui Florea



Chiar așa. DNA Mureș, urmăriții penali sunt lăsați să facă alte dedicații la scursurile subordonate politic  lui Florea
Pertinent comentariu, dovadă că cele două luni fără alte reacții după anunțul urmăririi penale a lichelelor din primărie și consiliul local, unii cu afaceri pe  primărie  și șantajabili cu asta, nu au rămas neobservate. Martori audiați în prezența  a 3 avocați ai dejecțiilor, anunț de peste  două luni, ședință de consiliu local cu ratații aruncând alte milioane de euro pentru bandiții subordonați lui Florea.
DNA Mureș, cum rămâne cu mita  luată de Maior de la Coral? Sursa EVZ! Nu de alta, dar bandiții mai fac o ședință de consiliu și pun iar păcăliciul cu PFA inventat special de hoțul PDL Mureș șef de ședință, ca să fie siguri că se umflă banii de la firma care e pe față sponsor al partidului hoților, PDL!



gesepistii  •  15 Iunie 2015, 09:19

Cum isi bate joc Kovesi si DNA de poporul asta si de Romania. Au comunicat oficial ca au trimis primarul basisto-pedelist-nou liberal Florea impreuna cu sleahta de functionari si consilieri maghiari in judecata pt ca au furat 4 milioane din banii publici si in continuare se fura bani publici. DE CE KOVESI AI TRIMIS HOTII ASTIA IN JUDECATA IN STARE DE LIBERTATE? DE CE NU CERI MANDATE DE RETINERE? DE CE KOVESI IN CONTINUARE LA TARGU MURES SUNT INVESTITI BANI PUBLICI ILEGAL IN CLONA ASTA TOXICA DE CLUB DE PARTID? Demisia Kovesi, asta nu este justitie impartiala, esti omul mafiei Basescu Ciolannis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.