luni, 8 iunie 2015

Ponta, șantaj și amenințări. Asta nu pricep loazele de la Antene și proștii lui Ghiță, adică televiziunile penalilor ?



Ponta, șantaj și amenințări. Asta nu pricep loazele de la Antene și proștii lui Ghiță, adică televiziunile penalilor ?
Fiecare zi ne dă prilej să mulțumim pentru votul din noiembrie și să ne felicităm că nu am permis unui specimen ca Ponta să ajungă la Cotroceni.
Pentru loazele  de la Antene și pentru gargaragii de la Ghiță TV, cum vă sună, prostime de partid, șantajul și amenințările lui Ponta?! Poate se sesizează un cetățean onorabil să facă plângeri pentru descreierații PSD cu declarații la adresa justiției sau pentru șantajul și amenințările borfașilor PSD,  iar la CNA pentru dejecțiile de la televiziunile penalilor care manipulează ca niște sclavi cretini în slujba bandiților care se dau mari români. Desigur, votul din noiembrie nu a fost pentru Iohannis, ci împotriva bandiților etnici români și împotriva scursurilor de camarilă ale jegurilor cu naționalismul și amenințările de campanie.


"Vreau sa va rog sa facem un apel foarte hotarat la responsabilitate la cei din PNL-PDL. Cred ca intr-o democratie lucrurile nu se transeaza in strada, prin forta. Am inteles ca ei aduc 1.000 de oameni, noi putem aduce 10.000, daca ei aduc 10.000, noi putem aduce 100.000. Fac un apel la ultimul dram de minte pe care il mai au domnii Blaga si Gorghiu, daca il mai au, ca nu poti sa dai foc unei tari si ca ne vom sesiza... Vom face plangere penala in baza art. 397 alin (2) din Codul penal si procurorul general va cerceta, vor fi suspecti... Sa ii mai vad atunci daca le place sa faca politica din justitie", a spus Ponta in debutul sedintei Comitetului Executiv National extraordinar al PSD.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.