marți, 23 iunie 2015

Șofer la scara blocului. Ca la alesul politic mureșean



Șofer la scara blocului. Ca la alesul politic mureșean
Ce poate face un tip cu peste 100.000 de  lei salariu anual la Consiliul Județean Mureș? Să ia un taxi pentru a merge la serviciu, să folosească mașina proprie? Nu! E mai simplu și super-economic să te folosești de bunul instituției. Și astfel șoferașul tău te așteaptă zilnic 15-30 de minute în fața blocului, ca să te ducă la serviciu și te mai și aduce înapoi. Dobre face, săracul, economie,  vreo 10 lei zilnic, probabil că nici nu mai are cele 4 primării peneliste abonate pe cabinetul deținut de ins și soția și șeful liberalilor nu se simte bine decât tratat ca un șef pecerist, atunci când șoferașul parchează și lângă mașina familionului, pe care nu o folosești, ca orice român idiot și fără idei, pentru a merge la serviciu. Șofer la scara blocului, maxima aroganță!
 Ce spun, însă, angajații CJM care nu se bucură de facilități? Și cum declară șoferul orele pierdute cu căratul și  debarcatul  lui Dobre?! Câți aduși cu carnet politic în CJM mai au facilități de mare sculă peceristă?! Ca să nu fim prea răi, nu știm dacă șoferașii CJM conduc Jeepul propriu, dacă cară apa minerală, costumele de haine sau laptele, poate asta făceau și pentru aleșii PCR și e și în obligația de serviciu. Să trăiți bine! Voi pe banii voștri, ei pe… ai voștri! Vrum-vrum, liberali, mai avem puțin până la alegeri și placa etnică nu mai ține. Probabil că nici contractele cu subordonații care  cumpără servicii de la nevastă și asociații cărora le-ai vândut  locuința proprie, cum spune declarația  de avere.

Minodor Dobre și soția, afaceri pe 4 primării PNL. Desigur, coincidență liberală!



Minodor Dobre și soția, afaceri pe 4 primării PNL. Desigur, coincidență liberală!
Iernut 2011, 2012, primar PNL  Ioan Nicoară
Crăiești, 2011, primar Vasile Vereș, PNL
Cozma 2011, PRIMAR Petru Ormenișan PNL
Sărmașu 2012, Ioan Mocean PNL
Primăriile sunt cliente, în anii respectivi la soția șefului PNL, iar când aceasta se face notar afacerile continuă la Iernut pe cabinetul Dobre și asociații! Atenție, Dobre e prezentat asociat cu cota de participare 35 la sută, soția cu 35 la sută și restul la ceilalți. Verifică cineva la ANI dacă nu e vreo incompatibilitate a domnului de la PNL să facă afaceri pe primării PNL, prin nevastă și nu numai? Mii de euro pe culoare liberală sau simplă coincidență nefericită sau complot al…băsiștilor?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.