vineri, 12 iunie 2015

ANI a mai descoperit un șmecher de Mureș



ANI  a mai descoperit un șmecher de Mureș
Pentru că nu a prins doar lichele transilvănene  din parlament cu  ilegalități, ANI a  făcut ordine în județul Mureș și la aiuriți gen Claudiu Maior, prins cu PFA la banditul lui de partid, ca neterminatul să poată fura  35.000 de lei pe PPA inventat de scursura etnică cu 48 de ore înainte de angajarea întreținutului pe mafie pedelistă sau la unii papagali universitari. Nici unii ca Boitoș nu sunt mai breji. Așteptăm și condamnările pentru orice pungaș cu carnet de partid, în special pentru bandiții lui Florea  pe care borfașul etnic cunoscut vrea să îi lase la furat, în primărie.


BOITOȘ CORNEL
         

INCOMPATIBILITATE

Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 17 septembrie 2013, întrucât deține, simultan cu funcția publică de conducere de Șef al Biroului Poliției Locale Luduș, și funcțiile de Președinte al Biroului Executiv al Filialei Locale Luduș a Partidului Conservator și Vicepreședinte al Biroului Executiv Județean Mureș al Partidului Conservator, încălcând, astfel, dispozițiile art. 98, alin. (2) din Legea nr. 161/2003.



De asemenea, s-a aflat în stare de incompatibilitate și în perioada exercitării mandatului de consilier local (29 iunie 2012 - 15 octombrie 2013), întrucât S.C. CENTRAL INTEX S.R.L. (societate comercială în cadrul căreia acesta deține funcția de administrator și calitatea de asociat) a furnizat Primăriei Orașului Luduș și Spitalului Orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș produse în valoare totală de 8.208,49 Lei, încălcând, astfel, dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.