vineri, 19 iunie 2015

Urmăriții penal pentru hoție fotbalistică din CL Târgu-Mureș se trezesc să ia măsuri împotriva hoției cu ridicare de mașini!



Urmăriții penal pentru hoție fotbalistică din CL Târgu-Mureș se trezesc să ia măsuri împotriva hoției cu ridicare de mașini!
Oraș  în care bandiții lui Florea au ridicat mai multe mașini decât într-un sector bucureștean, pentru folosul  gășcarului cu Tracia Trade sau a banditului Țerbea, dacă ne amintim bine, cu bandiții lipitori de autocolante în campania banditului etnic PDL, din poliția locală controlată de sereistul cu grade… aiurea, cerând să lucreze și noaptea, pentru a vă umfla banii pe abonatul banditului PDL Mureș. Atenți, DNA la bandiții lui Florea și la întreținut, atenție la achizițiile bandiților din pe primărie pentru vopseaua gășcarului cu Tracia! Dacă tot vreți să stârpiți hoții români și porcii pedeliști.
P.S. DNA,  caută așa-zisă AS Sindicală a primăriei și poliției locale. Cum se cheamă când banditul de partid recompensează lăturile care au lipit autocolante pentru bandit, în uniforme și in banii publici? 45.000 de lei cadou! Mită, onorariu, parandărăt, bani  pentru zile negre, bani  de băut și împușcat francul (sic!) pentru subordonații lui Florea cu ochi albaștri sau mai puțin albaștri, taxă pentru a nu se face sesizări pe legea avertizorului public sau ce? Să nu avem discuții, sesizarea ați primit-o deja, rămâne să verificați, chiar  și în prezența avocățeilor de pe stradă și din banii publici, ai bastarzilor PDL și ai altor lături ordinare și etnice.

17.Proiect de hotărâre privind abrogarea parţială a Hotărârii de Consiliu local municipal nr. 241 din 05 iulie 2007, a Hotărârii Consiliului local municipal nr. 305/30.11.2005, a Hotărârii Consiliului local municipal nr. 11/31.01.2013 şi a Regulamentului de ridicare, transport, depozitare şi eliberare a vehiculelor staţionate neregulamentar, precum şi a celor abandonate pe domeniul public din municipiul Tîrgu Mureş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.