joi, 3 noiembrie 2016

127 de săptămâni de la manipularea sereistă a banditului PDL

127 de  săptămâni de la manipularea sereistă a banditului PDL






 
Dacă poliția nu a binevoit să constate încă minciuna potlogarului PDL Mureș, care vorbește de valori europene și minte ca o lepădătură instruiți de sereiști ratați și puși la tabere de pictură, luați autocolantele puse de bastarzii PDL pe blocurile dumneavoastră și comparați-le! Lepra de român a inventat vânzarea Târgu-Mureșului, UMF-ului și a Ardealului de către UDMR.  Pentru lepra PDL Mureș, atenție, autocolantele puse de borfașii tăi sunt ilegale, pentru că au reprodus și culorile steagului Ungariei, dar ești prea porc să îți pese.
P.S. Sperăm că porcul pedelist nu a mai folosit funcționarii publici  polițiști locali sub comanda sereistului dat afară pentru încălcarea gravă a statutului SRI (Bretfeleanus, șut în dos de la Maramureș!) și că porcul pedelist nu mai decontat pe bani publici autocolantele identice, la magazinul FCM sau, imaginar, pe Oracler Advertising! Că sunt mincinoși, manipulatori, că trăiesc din votul extremist, contra UDMR care vinde Ardealul (ha!) e normal, că vă fură porcul pedelist banii publici ca să îți facă campania ar fi de neacceptat și borfașul trebuie trimis, în acest caz, la pușcărie! Cum era leprele lui Florea, UDMR vinde Târgu-Mureșul pe care îl furați voi cu lepădăturile jegoase din PDL Mureș, pe care faceți afaceri cu publicitatea, termopane, centrale, ANL, sondaje de opinie, transporturi, FCM/ASA, baschet și tot ce vrea retardatul de subordonat al lui Florea!
Desigur, doar întâmplător, cum ar spune banditul lui Florea fost la SRI, autocolantele cu furat Ardealul sunt exact de dimensiunea autocolantelor cu Florea pentru Iohannis, pentru că bandiții PDL sunt proști și lucrează mereu pe firme abonate la jegul etnic, gen: Oracler, Reclame Mureș, magazin FCM!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.