miercuri, 23 noiembrie 2016

Ședință de CL Târgu-Mureș, atenție la interesele banditului etnic! Hoția românească are mereu același nume!



Ședință de CL Târgu-Mureș, atenție la interesele banditului etnic! Hoția românească are mereu același nume!
Joi, ședință, cu niște puncte interesate pentru hoții bastardului cu mită și trimis în judecată!


7.Proiect de hotărâre privind instituirea taxei de reabilitare termică, pe o perioadă de 1-3 ani, pentru  proprietarii de apartamente care au restanţe la plata cotei-părţi din costurile lucrărilor de intervenţie realizate la blocuri de locuinţe din municipiul Tîrgu Mureş.


12.Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului A.G.A., să aprobe documentele referitoare la subiectul de pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare ale Adunării Generale a Acţionarilor SC Compania Aquaserv SA, din data de 08.12.2016. 
15.Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcționare a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş.


17.Proiect de hotărâre privind impozitele și taxe locale pe anul 2017.

18.Proiect de hotărâre privind aprobarea unor taxe speciale pe anul 2017.

19.Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului unor taxe speciale ce vor fi percepute de Direcția Arhitect șef pentru anul fiscal 2017.




29.Proiect de hotărâre privind aprobarea contractului de asociere în participație dintre Municipiul Tîrgu Mureș și Fundația Tîrgu Mureș Zoo.

33.Proiect de hotărâre privind îndreptarea materială de redactare a art. 3 din Hotărârea Consiliului local municipal nr. 39/2016  privind instituirea taxei de reabilitare termică.

34.Proiect de hotărâre privind îndreptarea materială de redactare a art. 3 din Hotărârea Consiliului local municipal nr. 40/2016  privind instituirea taxei de reabilitare termică.

35.Proiect de hotărâre privind încheierea Contractului de asociere în vederea constituirii unei societăţi civile simple între Municipiul Tîrgu Mureş şi SC Administraţie şi Turism SRL.

36.Proiect de hotărâre privind angajarea unei case/cabinet de avocatură specializate în contracte FIDIC pentru servicii de consultanţă juridică, de asistenţă şi de reprezentare în faţa instanţelor de judecată în cadrul proiectului „Reabilitarea sitului poluat istoric iaz Batal 30 ha – Tîrgu Mureş".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.