vineri, 11 noiembrie 2016

Bandiții lui Florea cu ex-securistul Bretfelean plantat la Unirea din partea…Primăriei și cu senatori și retardați PDL la ședința cu hoția bani pentru liceul fictiv de la Unirea fac și ei…curent. Maghiarii sunt de vină pentru că românii au încercat să dedice 400.000 de euro pe firmele jegurilor PDL și cu familie în PSD!Bandiții lui Florea cu ex-securistul Bretfelean plantat la Unirea din partea…Primăriei și cu senatori și retardați PDL la ședința cu hoția bani pentru liceul fictiv de la Unirea fac și ei…curent. Maghiarii sunt de vină pentru că românii au încercat să dedice 400.000 de euro pe firmele jegurilor PDL și cu familie în PSD!
Pentru că românul Someșan e cu afaceri în familie pe pedeliști și la școli, pentru că interesele hoților români cu reparații, termopane, vânzări de table, camere, mobilă a școli au fost respectate mereu, bandiții lui Florea aruncă pisica la maghiari! Bine că securistul nu a pus și afișe în școli, după modelul vandalii imaginați la beție atacă orașul în campania bastardului penelist!

Dragi târgumureșeni,

Primăria municipiului Tîrgu Mureș a luat act de adresa depusă de Fundația Statusul Romano-Catolic din Transilvania în vederea organizării unei adunări publice în data de 12 noiembrie 2016, pe Bulevardul Cetății, iar conform adresei nu ar exista elemente care să contravină Legii 60/1991R.

            Instituția pe care o conduc a acordat întotdeauna atenția cuvenită învățământului, susținând mereu calitatea actului educativ, astfel încât școala să fie o rampă de lansare către idealurile copiilor și ale părinților. Întotdeauna am susținut normalitatea și legalitatea. Am susținut și susțin atât învățământul în limba română, cât și pe cel în limba maghiară. Consider că este important să avem școală de elită atât în limba română, maghiară dar și învățământ mixt de vârf. Vă asigur că toți cetățenii sunt egali, iar prin ambițiile unora (- folosind Biserica sau unele instituții ce au sfidat legea) nu înseamnă că li s-au îngrădit drepturile. Ba mai mult, prin demersurile noastre am solicitat Ministerului Educației și Inspectoratului Școlar Județean respectarea legii.

            În încheiere, transmit celor care iubesc acest oraș să nu folosească acest context pentru a-și face capital electoral sau să "vândă" promisiuni ori iluzii ce pot crea prejudicii pe viitor. Demnitarii politici au avut suficient timp să demonstreze din plin în actele de gurvernare în care au fost implicați, că susțin acest oraș și fac ceva pentru el – încât acest oraș să fie al armoniei și nu un teren al disputelor și conflictelor.

            În pragul campaniei electorale și a lunii dedicate sărbătorilor de iarnă vă doresc tuturor multă înțelepciune, responsabilitate, sănătate și noroc!Dr. Dorin Florea
Primarul municipiului Tîrgu Mureș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu