sâmbătă, 5 noiembrie 2016

Bandiții lui Florea se laudă cum repară ei școlile în timpul anului școlar. Atenție la reabilitări termice pe firmele borfașilor PNL și afacerea table electronice, vizate de escrocul lui Florea cu mită Coral!Bandiții lui Florea se laudă cum repară ei școlile în timpul anului școlar. Atenție la reabilitări termice pe firmele borfașilor PNL și afacerea table electronice, vizate de escrocul lui Florea cu mită Coral!
De remarcat că nu mai sunt semnate dejecțiile de trepădușul bilingv care consiliază retardatul lui Florea cu birou, ci cu serviciu. Semi-analfabeții și sectanții se respectă!
Primăria municipiului Tîrgu Mureş a realizat în această săpătămână, lucrări la unele unităţi de învăţământ. Lucrările au constat în schimbarea mobilierului pentru sălile de curs precum şi lucrări de reabilitare a unor clădiri. Bugetul aprobat de Consiliul Local pentru anul 2016 destinat achiziţionării de mobilier a fost împărţit în trei tranşe, fonduri de care vor beneficia 29 de unităţi şcolare din Tîrgu Mureş.
„Investim în şcoli, investim în tineri pentru că ei sunt viitorul acestui oraş. Aşa cum bunicii şi străbunicii noştri au muncit pentru acest oraş, aşa şi noi trebuie să predăm oraşul generaţiilor care urmează. Continuăm investiţiile în şcoli, vom reabilita şi terenurile de sport, dar ceea ce ne-am propus acum, pe termen scurt este să implementăm un proiect pilot cu 10 table electronice în câteva săli de curs. În cazul în care aceste table vor avea succes, vom dezvolta acest proiect pentru toate şcolile. De asemenea, după ce vom mobila toate şcolile cu obiecte noi, vom trece la izolaţia termică a unităţilor de învăţământ. Fondurile pentru aceste lucrări au fost aprobate de Consiliul Local Tîrgu Mureş" a declarat Claudiu Maior, consilierul personal al primarului municipiului Tîrgu Mureş.

Serviciul Relaţii Publice, Interne şi Internaţionale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu