miercuri, 9 noiembrie 2016

TVR, de la casetele sereiste cu mita lui Remeș la atac DNA și la apărarea penalilor etnici nenorociți și cu mite!



TVR, de la casetele sereiste cu mita lui Remeș la atac DNA și la apărarea penalilor etnici nenorociți și cu mite!
Cu un non-sens adus de la Antene de o fostă angajată a Antenei, emisiune nouă la TVR. 3 zile la rând subiect atacat, DNA, de către diverși penali nenorociți. Și dacă prostiile lui Dinescu sub acoperire de Cațavenc pot trece neobservate, nu la fel se întâmplă cu mizeriile de emisiuni cu invitații penali Ghiță și Udrea. Pentru asta plătiți abonamentul, pentru șantajare și amenințare la adresa DNA? Unde a ajuns TVR care acum ceva ani difuza cu o bucurie bolnavă casetele SRI neasumate de bastarzii foști securiști. Fapt pentru care Remeș va primi despăgubiri de la pungașii care au îndeplinit o altă comandă politică! Atenție, TVR e tot bordelul cu rubedenii tâmpite, cu 180  de milioane de euro pierderi și cu pungași cu 12  clase și cu 5000 de lei medie lunară salariu, cum scrie chiar în rapoartele TVR!  
Hotnews zicere:

Decebal Traian Remes, fost ministru al Agriculturii, a castigat definitiv la Inalta Curte procesul prin care a cerut despagubiri de la TVR si DNA pentru divulgarea, in 2007, a probelor din dosarul "Caltabosul". Potrivit incheierii de sedinta de la Inalta Curte, Remes va trebui sa primeasca 15.000 de lei despagubiri de la TVR, DNA si Rodica Culcer, la acel moment sefa stirilor TVR.

Remes l-a chemat initial in judecata si pe presedintele de la acel moment, Traian Basescu, dar instantele au decis ca acesta nu avea calitate procesuala.

Remes a pierdut in prima instanta, la Tribunalul Bucuresti, dar a castigat in apel. Inalta Curte a mentinut decizia Curtii de apel Brasov.

Reamintim ca, in februarie 2013, Inalta Curte l-a condamnat definitiv pe Decebal Traian Remes pentru trafic de influenta la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul "Caltabosul".

In octombrie 2007, in timpul anchetei DNA in dosarul "Caltabosul", TVR a difuzat in jurnalul de seara imagini video de la o intalnire a lui Remes cu fostul ministru Ioan Avram Muresan, in care acesta din urma ii da un plic, precum si inregistrari audio referitoare la licitatii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.