vineri, 11 noiembrie 2016

Primitivismul lui Ponta, în campanie!



Primitivismul lui Ponta, în campanie!
Individul care se dădea mândru că  e român - pentru că niște fotbaliști băteau și ei Ungaria (verificați pe FB momentul  inventării sintagmei mândru că e născut în respectiva țară!) -  face glumițe imbecile, de data asta cu salam… săsesc! Care e făcut tot de etnici români, ca să fie penibilul glumiței și mai drăguț. Desigur, Ponta nu e vreun retardat cuplat pe glumițe etnice și rahaturi cu mândrie bolnavă tipic PSD, e doar o scăpare, nu?! Doar e campanie electorală  și omul poate spune orice tâmpenie la liber, fără să fie cenzurat, nu?Individul trebuie, însă, trezit. El își face campanie pentru parlamentul borfașilor atacând omul care l-a bătut glorios în alegeri? Bună treabă, Dorele, continuă să... muncești, mai dă-i și cu facebookul în numele tatălui ortodox familist, mare, mic sau mediu român, mândru că e planetar sau inoplanetar (vorba Zdob și Zdub), mai ceartă-l că nu își trage n neveste, ca rumânii adevărați!
P.S.  Circulă o vorbă, cum că Iohannis s-a  așezat pe scaunul din piatră pentru a nu se putea citi în  înregistrarea TV inscripția neaoșă românească:  puie monta! Dar cine suntem noi ca să  cunoaștem adevărul absolut, ca șeful postărilor  FB, împăratul distribuției etnice, al mândriei unui like autohton și al salamului cu soia și carne procesată mecanic, ambalată de mândri români ca salam...săsesc?!
Clipul lui Victor Ponta, care este filmat ţinând în mână un salam săsesc şi un ştergar tradiţional, are următorul mesaj: "Domnule preşedinte Iohannis, mă aflu la cea mai nouă atracţie turistică din Târgu Jiu, scaunul pe care dumneavoastră aţi stat. Şi vreau să vă rog să învăţaţi, să înţelegeţi, că pe Masa Tăcerii nu se mănâncă nici măcar salam săsesc, Poarta Sărutului nu se închide şi pe Coloana Infinită(Coloana Infinitului, de fapt - n.r.) nu se atârnă rufe la uscat. Dacă o să învăţaţi mai mult despre România, sunt convins că o să ne respectaţi mai mult. În calitate de cetăţean şi de deputat de Gorj, vă mulţumesc pentru reclama pe care aţi făcut-o, dar aş vrea să ne respectaţi mai mult", spune Victor Ponta în filmuleţ,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.