sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Gunoiul retardatului lui Florea miroase și fără furt de bani publici!



Gunoiul retardatului lui Florea miroase și fără furt de bani publici!
Pentru că retardatul și mă-sa au făcut ceea ce se numește spălare de bani și nu numai, prin terenurile făcute cadou de porcii români și maghiari din CL, iar DNA a prins jegurile etnice și sectantul tontălău în dosarul hoție PDL, bani de furat nu mai există. Pentru DNA, Curtea de conturi și ANAF, hoții sectantului jegos liberal au pus la furat și bani pentru….performanță! Cum se pot primi bani fiind în insolvență poate spune  penalul retardat și neamurile imbecile ale jegului semi-analfabet, cel mai prost hoț din istoria furtului românesc pe voturile imbecililor majoritari. PRM sau orice alți prostălăi.


Gsp zicere:

ASA Târgu Mureș riscă să nu se prezinte la meciul următoarea deplasare din Liga 1, împotriva lui Dinamo, din cauza problemelor financiare.

"Acum, problema cea mai mare la ASA Târgu Mureș este lipsa finanțării. Ceva bani, foarte puțini, am luat de la sponsori, și ceva din participarea în Cupa României. În rest, nimic. Viitorul pentru ASA nu prea există în aceste condiți. Poli Iași și Poli Timișoara au conturile blocate și de asta au probleme. Noi le avem deblocate, dar nu avem nimic acolo. Dacă pentru deplasarea la Chiajna am găsit soluții, chiar nu știu ce vom face pentru a ajunge la meciul cu Dinamo și la cel de Cupă cu Voluntari", a declarat președintele clubului mureșean, Daniel Stanciu, la TV Digi.

ASA Târgu Mureș ocupă penultima poziție a clasamentului Ligii 1, având 3 puncte după 17 etape. Formația mureșeană a început sezonul cu un deficit de 6 puncte.

Partida dintre Dinamo București și ASA Târgu Mureș se va disputa pe 10 decembrie, de la ora 20:30, și va fi transmisă în direct pe Dolce Sport 1, Digi Sport 1, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.