miercuri, 2 noiembrie 2016

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș se laudă cu investițiile în mobilier după ce a început școala. Atenție, DNA Târgu-Mureș, la firmele de casă ale hoților etnici PNL, retardatul și hoțul suprem!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș se laudă cu investițiile în mobilier după ce a început școala. Atenție, DNA Târgu-Mureș, la firmele de casă ale hoților etnici PNL, retardatul și hoțul suprem!
Pentru că bandiții PNL au de furat pentru leprele lor românești, întreținute cu sârg de bastard și de retardatul pe PFA ilegal. Operațiune, mobilier după începerea școlii, căutații hoții români care vând retardatului și bastardului și reparațiile de sute de mii de euro tot pe jegurile etnice majoritare din partidul bastardului.
Primăria municipiului Tîrgu Mureş continuă investiţiile în unităţile de învăţământ. Pentru anul în curs Consiliul Local a alocat în jur de 3 milioane de lei, fonduri ce au fost utilizate la reabilitarea unor unităţi de învăţământ dar şi pentru schimbarea mobilierului în sălile de clasă. Claudiu Maior, consilierul personal al primarului, aflat în vizită de lucru la Gimnaziul Europa, a ţinut să transmită felicitări tuturor coordonatorilor din unităţile de învăţământ pentru modul în care se implică în rezolvarea problemelor ce ţin de infrastructura unităţilor şcolare.

„Ne facem datoria şi continuăm investiţiile în unităţile de învăţământ din Tîrgu Mureş. Astăzi am fost în vizită la Gimnaziul Europa, unde vom finaliza 12 săli de clase în cel mult două săptămâni. Planul nostru este să schimbăm moblierul din toate şcolile din Tîrgu Mureş şi sunt convins că vom reuşi în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, curţile şcolilor vor fi reabilitate şi sperăm ca anul viitor să nu mai existe probleme de acest fel. Sumele de bani sunt aprobate de Consiliul Local, vorbim de aproximativ 3 milioane de lei anul acesta. Ţin să mulţumesc celor din conducerile şcolilor pentru că fără oameni care să lupte pentru instituţiile de învăţământ chiar nu am putea face nimic."

Serviciul Relaţii Publice, Interne şi Internaţionale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.