duminică, 6 noiembrie 2016

Prostovanii din PSD nu cunosc ordinea culorilor din steagul național sau le e frică de legea care spune că e interzisă reproducerea culorilor unui steag



Prostovanii din PSD nu cunosc ordinea culorilor din steagul național sau le e frică de legea care spune că e interzisă reproducerea culorilor unui steag
Posibil ca PSD să nu aibă habar că steagul României este albastru-galben-roșu, posibil să știe, dar să fenteze legea care interzice reproducerea culorilor unui steag național. Oricum, avem mizeria roșu-galben-albastru, care nu simbolizează nimic românesc. Pentru prostime, steagul a fost și roșu-galben-albastru, pe vreme revoluției, când culorile erau pe orizontală, dar a fost un idiot care a transpus culorile greșit, pe verticală.
Conform legii 33 din 2007, articolul 40, e interzisă folosirea culorilor într-o succesiune care reprezintă steagul.

 Ce au făcut bandiții PNL Mureș, probabil la inițiativa nebunului sereist:




Totuși, cui vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul cei de PSD și UDMR, porci mincinoși și sereiști ratați ai PDL Mureș?!



Totuși, cui vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul  cei de  PSD și UDMR, porci mincinoși și sereiști ratați ai PDL Mureș?!
Bandiții etnici care inventează mereu ceva contra maghiarilor - în campania lor electorală - au ghicit locurile de etalare ale lui Florea și dimensiunea, hârtia, lipiciul și caracterul folosit și, desigur, ca niște vandali imaginari care se respectă, au atacat contracandidații pedelistului, adică PSD și UDMR. Pentru leprele astea, au fost făcute sesizările necesare la poliție, DNA, CNCD, Birouri electorale, să aflăm dacă Florea nu va pune iar pe seama lui Bretfelean operațiunea cu replica cunoscută: e fost ofițer SRI, știe ce vorbește! Știm și noi și de aceea am semnalat minciuna, manipularea etnică, încercarea de a stârni cu minciuni românii contra maghiarilor, ceea ce i-ar putea aduce o nouă amendă lui Florea, dacă va fi dovedită, mai proaspătă ca aceea de acum câteva săptămâni pentru lipsă acces persoane cu handicap în autobuze subvenționate și pe care porcul pedelist și-a purtat gratis fățoiul(apropo, dacă Siletina e orfană de Maior, de ce continuă porcul pedelist să își pună reclama gratis acolo, pe mașina cu transportul subvenționat?!), iar porcii cunoscuți au făcut și autocolante ilegale, legea stabilind că nu se pot folosi culorile într-un mod care duce la steagul unei țări. Ce să vezi, leprele care se cred încă în martie 1990 și în SRI au venit cu autocolante identice cu ale lui Florea, de proști ce sunt, crezând că nu îi verifică nimeni!, în culorile roșu-alb-verde, să știe românul prost că roșu-alb-verde e noua ciuma neagră, care mai și vinde Ardealul! Manipulare ieftină, parcă la SRI se făcea școală serioasă sau acum își cumpără toți borâții loc la serviciul secret?!

 Conform legii 33 din 2007, articolul 40, e interzisă folosirea culorilor într-o succesiune care reprezintă steagul (aici al  Ungariei, pentru că bastarzii ăștia care se dau și sereiști cred că românului trebuie să îi arăți în roșu-alb-verde cine…fură Ardealul și Târgu-Mureșul furat deja de bandiții PDL Mureș!)
Pentru amatorii de licitații care s-ar putea să fie plătite de porcul din banii publici, pe primărie, autocolantele lui Florea, cele cu PCR și cele cu atacul imaginar al UDMR plus PSD au dimensiunea de 21x 14,5!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.