joi, 3 noiembrie 2016

DNA Târgu-Mureș, cum rămâne cu șantajul lui Florea la adresa pompierilor din ISU Horea?DNA Târgu-Mureș, cum rămâne cu șantajul lui Florea la adresa pompierilor din ISU Horea?
Cum DNA Târgu-Mureș se face că nu mai știe, le reamintim că Florea a șantajat pompierii. Penalul nenorocit a amenințat că nu dă un leu până când nu primește autorizație la gunoiul numit discoteca primăriei. Pompierii au înțeles mesajul și retardatul lui Florea a ieșit apoi și s-a lăudat cu cea mai sigură discotecă (sic). DNA, verifică data șantajului, verifică eliberarea actului, verifică cine a făcut control și a eliberat autorizația. Pariem că nu au trecut 10 zile de la data șantajului?! Atenție, DNA, jegul numit discoteca primăriei are intrare liberă și se servește băutură alcoolică minorilor!
Până când DNA Târgu-Mureș - care e sesizată și aici - va da și în acest caz etnicului ce merită pentru faptele sale și stilul mafiot care presupune mită Musgociu și furt pe trogloditul de subordonat cu fotbalul sau lepra cu baschetul.
http://www.zi-de-zi.ro/2016/01/29/primarul-suparat-pe-pompieri-ce-spune-colonelul-oltean/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu