luni, 28 noiembrie 2016

DNA Târgu-Mureș se face că nu vede șmecherașii din Reghin care cumpără cornuri din Turda, transportate de firma din… Covasna!



DNA Târgu-Mureș se face că nu vede șmecherașii din Reghin care cumpără cornuri din Turda, transportate de firma din… Covasna!
Golănie multietnică pentru șmecherașii abonați la CJ Mureș, care câștigă licitații pe firma cam fantomă din Reghin. Șmecherii ăștia pun producția cornurilor și distribuția pe două firme din Turda, în fapt firmă cu sediu și abonați identici. Ca să se ascundă urmele, reghineni mimează din joi în paști câte un transport propriu, pentru că mai nou șmecherașii să pună firmă din Covasna. Așadar, bandiții cu carnet de partid dau licitație unui brutar reghinean, care cumpără jegurile de cornuri  de la un brutar turdean, cu distribuție  pusă pe fabricant, intermediarul reghinean și pe cel covăsnean! Sfântă nesimțire a, probabil, 3 etnii diferite: rromi, maghiari și români! Și să nu mai spunem că gașca câștigă în sistemul nesimțit licitații la alte CJ și ajung să distribuie  și mere în școli!  DNA Târgu-Mureș nu se prinde, deși destui de aici au copii școlari și au fost și avertizați!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.