luni, 7 noiembrie 2016

DNA Târgu-Mureș, ceva deranj la pseudo-serviciile Gran Pan D’or?DNA Târgu-Mureș, ceva deranj la pseudo-serviciile Gran Pan D’or?
Cum șmecherașii din Reghin câștigă licitații pentru produse la care lucrează în realitate turdenii, ia, verifică, DNA cum e cu… intermedierea asta? Cum acceptă mureșenii ca un șmecher din Reghin, brutar fiind, să câștige o licitație la trepădușii politici din CJM și să pună la producție și distribuție alt… brutar? Și acela pe firme cu nume asemănător, dar cu același acționariat, ca să nu se prindă prostimea! Poate ne lămurește DNA Târgu-Mureș, care are tătici responsabili și elevi care primesc cornurile la școală prin mecanismul: corn din alt județ, firmă care muncește, pe hârtie. Atenție, de imagine, Reghinul apare de 2-3 ori pe lună pe  ambalaj, ca să nu se prindă prostimea că ăștia sunt… intermediarii! Până atunci, reghinenii umplu burțile târgumureșenilor cu sandvișurile asumate pe firmă și probabil chiar produse de ei! Dacă nu or fi și astea aduse din Turda!


În atenția DNA Târgu-Mureș, firma Granpan Dor și intermedierea la corn. Ceva deranj la afacerea cu serviciu fictiv?
Pentru că brutarul reghinean câștigă licitație, dar el, fiind brutar șmecher, aduce cornurile de la familionul din… Turda. Pentru că reghineanul pare intermediarul sistemului: am un rahat  la CJM și mă pun și eu fictiv să muncesc, ca să nu se spună că sunt șmecher intermediar. Firma reghineană era pusă din când în când pe ambalaj, ca… transportator. Apoi s-a plictisit, iar turdenii și-au mai făcut o firmă cu nume și acționariat identic sau asemănător și astfel ne-am trezit că intermediarul Granpan Dor câștigă bănuții la mitului Dobre și la urmaș, dar toată munca de producător, ambalator și distribuitor o face firma proaspătă care pute a firma veche, din Turda! Atenție, DNA Târgu-Mureș, mai ales că unii ofițeri de aici au copii de școală și recunosc că nu s-au uitat vreodată pe ambalajul cornului cărat de la Turda de turdeni, cu reghineanul pus rar și probabil fictiv pe ambalaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu